Rak i Riba: Nema sumnje da su ovo najrazumniji i najtolerantniji znaci!

Rak i Riba: Nema sumnje da su ovo najrazumniji i najtolerantniji znaci!

2023-12-03 0 By Admin

RIBA

Ona ste sto zemljom hodi kao da vam je sve potaman, cak i kada patite!

Drage ribe, vi ste neko kome treba dati orden. Ne samo zato sto posedujete neobicnu lepotu, ukrstenu sa nekom unutarnjom harizmom. Vi ste borac koji kroz zivot ide cvrsto i ne plasi se nicega. Cak i da vam se dese neke lose stvari, vi nikako da se zalite, i jadikujete kao neki oko vas.

Sve ono sto vam se zbiva, vi pripisujete zivotu. Lepo i ruzno, dobro ili lose, uzimate kao nesto sto je zivotna neminovnost. Vi ste najrazumniji i najtolerantniji znak. Sve uzimate kao da je tamo negde receno da ce tako biti. I kao da je na vama da samo prihvatite ono sto vam se nudi. Jednostavno morate i to je to, bez plakanja i zala, i bez zalopojki.

 

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Vi ste izuzetno vredni i uvek radni, pa plenite paznju mnogih oko sebe. Vreme je da se srede neke vase situacije, pa se uvek trudite. Odlucni ste i odgovorni i vasa je savest uvek na prvom mestu. Ne date da vam bilo ko  remeti vas mir. Da vas omalovazava i da vam se mesa u posao.

Vi ste ona koja hodi zemljom kao da joj je sve potaman cak i kada pati! Zato vam treba dati orden. Ovo je zodijak za divljenje, za druzenje i postovanje. Blago vama ako vam je riba emotivni partner i zivotni saputnik! Ako je tako, sreca vam je obecana!

 

Stranice: 1 2