Lav:Ima milion mana,ali niko ne moze da mu odoli!

Lav:Ima milion mana,ali niko ne moze da mu odoli!

2023-12-08 0 By Admin

 Postoji jedna velika istina kada je rec o lavu. Ta istina se odnosi na to da sa ovim znakom nije lako. Jer, ovo je neko ko je iskren u svojim namerama,a i neko ko prosto ima petlju!

 

Lav je neko ko ce vam dati svoju dusu. Neko ko je spreman da se bori za ono sto hoce i neko ko ume da prosto tera po svome. Najvaznije od svega je to da je lav znak koji ima petlju. Da ce reci  istinu, da je ovo neko ko je spreman da se bori za zivot i za ono do cega mu je stalo.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Moramo da kazemo da je lav neko sa kim nije lako. On itekako ume da tera po svome. Cak i onda kada zna da gresi, ovo je znak koji  ne odustaje od onog sto naumi i to je najveca moguca istina. Imati kraj sebe ovog zodijaka znaci imati ljubav, oslonac, podrsku… Nekoga ko ce vam biti podrska na svaki moguci nacin. Ali, moramo da kazemo da je jako vazno da zasluzite ljubav ovog zodijaka jer je on neko ko se jako retko i tesko zaljubi.

Pravi lav zapravo zaista voli samo jednom za ceo zivot. Moze da ima mnogo partnera, avantura, da ide iz veze u vezu… Ali, kada se zaljubi, ta osoba zaista postaje njegov ceo svet. Imati ga kraj sebe znaci imati nekoga ko ce vas cuvati, voleti, biti vam podrska, i oslonac. No, lav je neko ko jako tesko odustane, jako tesko odluci da ode… No, kada se to desi, ne moze niko da ga ubedi da se vrati i to je najveca moguca istina. Imati ga kraj sebe znaci imati osobu koja ce vam biti oslonac i rame za plakanje, ali i nekoga ko c tacno znati kada je pravo vreme da se okrene i da ode.

Nastavak  na sledecoj strani…

Stranice: 1 2