Astro po ciganskim kartama:Evo sta te ceka do kraja meseca!

Astro po ciganskim kartama:Evo sta te ceka do kraja meseca!

2023-12-14 0 By Admin

 VAGA

Bitno je da kazemo da ste voljeni. Da postoji neko ko je spreman da vam na delu dokaze i pokaze svoju ljubav. Konacno, dolaze dani za promene i sudeci po ciganskim kartama, vi cete tek moci da kazete da ste dobili ono sto zelite. Mislite o tome,slede vam lepsi trenuci.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 SKORPIJA

Konacno ce sve doci na svoje i vi cete moci da kazete da ste dosli do svog cilja. Ovo ce biti period  kada ce neke vase  zelje konacno da se ostvare i to je izvesno da ste i zasluzili. Razmislite o tome da li ste spremni da prastate nekome ili je za vas sada najbolje da toj osobi zauvek okrenete svoja ledja.

 

 STRELAC

Moramo reci da ce period koji dolazi vama biti jako zanimljiv. Dugo ste cekali na to i sada vam napokon slede trenuci za radost i emocije. Ako se do sada nije desio susret sa srodnom dusom znajte da je to moguce pre nego mislite. Posvetite se svojim zeljama.

 

 JARAC

Konacno ce i vama krenuti na bolje. Moramo da kazemo da nema sumnje da ste vi neko ko zna sta zeli i ko ume i zna da ide ka svom cilju. Slede vam dani kada cete morati da donesete neke odluke ali i da se  zapitate sta je ono sto je za vas najbolje. Zivot je samo jedan, naucite u njemu da uzivate na pravi nacin.

 

 VODOLIJA

Ovo ce biti dani kada ce vama emocije biti na prvom mestu. Moramo da naglasimo da je sve moguce za onog ko je spreman da se bori za svoje zelje. Samo  je bitno da pazite kome sta obecavate. Ni u kom slucaju ne smete nikome dati laznu nadu, to bi bio pogresan potez.

 

RIBE

Ono sto moramo da kazemo jeste da vas voli jedan rak.Da je odan i veran i da cete u danima koji slede da se uverite u sve to. Posle niza razocarenja i suza u vasem zivotu konacno ce i vama da uslede dani vredni pamcenja.

Stranice: 1 2