I konacno,susret sa srodnom dusom:Blago ovim znacima do kraja sedmice!

I konacno,susret sa srodnom dusom:Blago ovim znacima do kraja sedmice!

2023-12-14 0 By Admin

Susret koji vam sledi se tice vas i jedna vase bivse ljubavi. Moramo reci da ce doci do toga da vas sudbina ponovo spoji i da cete vi zapravo tek  tada  shvatiti da to nije slucajno. Da ipak postoje jos neke emocije i neka sila koja vas vuce jedno ka drugom

Cak i u slucaju da ste u medjuvremenu tu osobu zaboravili imajte na umu da je itekako moguce da ce doci do  toga da se ponovo zaljubite. Vi bi ste kraj nje itekako mogli naci srecu, a sve ostalo je na vama. Bilo kako bilo, bice vam jako zanimljiv period do kraja godine.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

   BIK

Moramo da kazemo da dolaze dani kada bas nista nece biti nemoguce. Dani kada ce doci do toga da se uverite da postoji neko ko vas voli. Neko ko  je dugo cutao i krio svoje emocije… Samo je zapravo cekao pravo vreme da vam kaze sve sto misli, zeli i oseca. Do kraja ove sedmice vama sledi susret kada ce ta osoba konacno da skupi hrabrost da kaze ono sto misli… Ako nas pitate za savet imajte na umu da ni u kom slucaju tu osobu ne treba da odbijete.  Samo joj dajte sansu a ona ce svakako umeti da vam dokaze na delu svoju ljubav. I to bi mogla biti ona emocija koju ste cekali tokom celog svog zivota.

Da konacno imate nekoga ko je samo vas, nekoga ko je odan i veran i spreman da zbog vas sve uradi i ucini. Vreme je da se neke zelje ostvare i desi jedan novi pocetak.

Stranice: 1 2