Tokom naredna 72.sata:Tri najbolja dana u decembru ovim znacima!

Tokom naredna 72.sata:Tri najbolja dana u decembru ovim znacima!

2023-12-15 0 By Admin

Slede tri najbolja dana u decembru, ali samo ovim znacima!

OVAN

Osim onoga sto zelite, vas cekaju brojne obaveze. Vreme je da se valjano predate obavezama. Mozda ovo nece biti vasa tri najbolja dana u decembru, ali ce vam biti prelepi. Videcete zbog cega!

 

BIK

Kao da se mirite sa onim sto se zbiva i vise se ne nervirate. Za vas i jeste najbolje da se pomirite sa odredjenim cinjenicama. Onaj sto vam je obrazlagao stvari, zeli vam najbolje.  Bili ste ljuti i sada je vreme da mu se izvinete.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BLIZANCI

Nije vas briga sta ce se zbivati dalje, ali ce vam ova tri dana biti vazno. Nesto ste zamislili u svojoj glavi i zelite da sprovedete u delo. Mozda vam nece ici sve po planu, ali vam slede tri najbolja dana u decembru.

 

RAK

Neko ce vam uciniti cast i konacno vam odati neka zaostala priznanja.  Imacete povoda da se ponosite, ali se necete hvalisati. Bicete jako skromni a zadovoljni i to ce primetiti jedna osoba. Ocekujte da ce vam prici.

 

LAV

Srce vas vuce na odredjene strane i morate se suociti sa nekim cinjenicama. Zaljubljeni ste, ali to krijete. Ne mucite svoje srce vec ispoljite emocije. Neko ih oseca za vas, i jedva ceka da mu priznate da vas vezu obostrana osecanja.

 

DEVICA

Kako god da vam je, vi se trudite da pokazete  vedriju stranu zivota.  Smejete se i druzite i govorite svima da ste dobro. Tako cete se ponasati i u naredna tri dana. Mozda budu vasa tri najbolja dana u decembru.  Zasto da ne?

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2