Tokom naredna 72.sata:Tri najbolja dana u decembru ovim znacima!

Tokom naredna 72.sata:Tri najbolja dana u decembru ovim znacima!

2023-12-15 0 By Admin

VAGA

Ne cekaju vas samo obaveze, nego i neke odluke. Svesni ste da ih morate doneti, pa se brinete sta odluciti. Mozda vam se  nece svideti brzina koju od vas traze, ali cete svakako za ova tri dana morati prelomiti.

 

SKORPIJA

Od vas se ne trazi previse, ali vama se to cini. Preuvelicavate svoje obaveze jer se ne znate da organizujete.  Nekako ste do sada uspevali, a da ne kasnite sa njima. Razmislite sta je sada razlog, tacnije, ko je razlog sto ste spetljani?

 

STRELAC

Od vas se ceka  korak koji odlazete, pa ce umesto vas druga strana povuci potez. Na vase veliko iznenadjenje, bicete obradovani. Jedna osoba do koje vam je stalo, ucinice sve da vas usreci. Bice ovo za vas najbolja tri dana u decembru jer ce vam prici.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

JARAC

Pokusavate da izbegnete svaki sukob i reci rasprave sa jednom osobom. Ona vas ipak nervira i  prelazi granicu vaseg strpljenja. Vreme je da  joj pokazete da je presla sve mere i da okrecete novi list.

 

VODOLIJA

Morate se pokrenuti glavnim prioritetima. Ne dajte da vas neko dekoncentrise i da vam ucini lose. Jedna osoba to upravo zeli i cini sve da vam skrene paznju. Vise voli vas neuspeh, nego svoje dobro.

 

RIBE

Idete i ovih dana  u neke nove avanture, ali vi znate sta hocete. To ce biti vasi novi poslovni potezi. Pa i da ne uspete, nikoga nece biti briga, osim ljubomorne.  Ipak cete uspeti da svoj zamisljeni plan i ostvarite.

Stranice: 1 2