Horoskop za cetvrtak,petak i subotu:Tri dana za radost i ljubav!

Horoskop za cetvrtak,petak i subotu:Tri dana za radost i ljubav!

2023-12-27 0 By Admin

VAGA

Ljubav je ono sto vam sada jako nedostaje. Iskreno zelite da imate nekoga na koga mozete da se oslonite, ali prosto, ovo nije pravo vreme za to. Uz samo malo srece, doci ce do promena, ali je jako vazno da sada budete jako strpljivi.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 SKORPIJA

Vazno je da naglasimo da ste vi neko ko zna sta hoce. Ukratko receno, tokom naredna tri dana cete konacno moci da kazete da ste ostvarili jedan veliki cilj. Konacno sledi ostvarenje zelje na koju dugo cekate.

 

 STRELAC

Moramo da naglasimo da ovo bas i nece biti sjajan period za vas. Dugo ste cekali na ljubav, i jako vam je vazno da konacno u vas zivot udje prava osoba, ali to nikako da se desi. Vrlo je vazno da budete strpljivi.

 

 JARAC

Ovo ce biti dani tokom kojih bas nista nece biti nemoguce. Dugo ste cekali na to da vam se ostvari jedna zelja i da u vas zivot udje neko ko je spreman da se bori za vas. Uz samo malo srece, doci ce do neverovatnih promena, uz samo malo vaseg truda.

 

 VODOLIJA

Ljubomora vam pravi veliki problem. Ali, ono sto moramo da kazemo jeste da je cinjenica da niste u pravu. Neko vas voli iskreno, i ne smete da sumnjate u voljenu osobu. Ljubav je ono sto vas povezuje i cuvajte to sto imate.

 

 RIBE

Ovo ce biti dani za romansu. Dani kada ce sve biti moguce. Mozemo da kazemo da ce vama godina da se zavrsi na najlepsi moguci nacin, bas onako kako ste oduvek zeleli. Cini se da sledi jedan poseban susret.

Stranice: 1 2