Vaga i Skorpija:Ljubav,novac,zdravlje tokom februara!

Vaga i Skorpija:Ljubav,novac,zdravlje tokom februara!

2024-01-21 0 By Admin

Put uspeha koji vas vodi u nove radne pobede i novcanoj sreci, nece vam uliti nadu. Vase emotivno polje  je prezivelo propast zbog izigranog poverenja…

 

SKORPIJA

Ljubav

Necete vi pokleknuti zbog onoga sto vam se desilo! Da cete dugo plakati i duboko patiti, to hocete svakako. Osmeh je sa vaseg lica skliznuo samo na kratko, ali vasa zelja da pobedite, vratice ga ponovo. Ako vam je emotivno polje u bedaku, jer ga je snasla emotivna propast, srcu necete dati da zapadne u depresiju.

Vreme je da podjete za onim kome se vi svidjate. Da odgovorite na njegove izlive osecanja i da priznate da ncete ni vi biti rasvnodusni.Bice toosoba koja obecava iskrenu ljubav i trajnu vezu. A emotivna propast koja vas je snasla, bice samo razlog da se okrenete novoj sansi. Ovoga puta cete poslusati i razum, a ne samo svoje srce.

Novac

Spremni ste da se odazovete novim  obavezama i da ispunite odredjena ocekivanja. Zalud je neko izigrao vase poverenje i izdao vas, vi cete napred. I svakako ce taj vas put biti put uspeha. Sve sto je bilo lose, ostavicete za sobom i to ce da bude vas novi pocetak.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Vas rad ce biti jaci i daleko obimniji, pa se nadate da ce i vasa zarada biti zadovoljavajuca. Vreme je da radite i grabite napred sto vise. Bar dok vam se ukazuje sansa da se sto vise dokazete. Tako cete radeci zaboraviti sve lose, i kroz svoje radne pobede cete okrenuti sve vode na svoje vodenice.

Zdravlje

Malo ste bili tuzni i depresivni, pa ste se malo i zanemarili. Sve se odrazavalo na vase neraspolozenje, ali cete nekako da pregurate. Zdravi ste, ali vas osecaj nervoze jako brine i cini da se osecate kao da niste zdravi. Zdravi ste i budite bez brige. Osmeh je pola zdravlja, pa samo osmeh na lice i napred!

Stranice: 1 2