Vaga i Skorpija:Ljubav,novac,zdravlje tokom februara!

Vaga i Skorpija:Ljubav,novac,zdravlje tokom februara!

2024-01-21 0 By Admin

Tokom februara jednom emotivna propast, a drugi ce put uspeha!

VAGA

Ljubav

Drage Vage, tokom februara slede promene. Moracete biti mnogo upornije i sto vise ciniti za sebe. Nemojte da mislite samo na druge. Da cinite da drugima bude dobro, da ne pogresite prema njima. Ne menjajte svaki dan nove odluke, niti resavajte neka stara pitanja.

Sve sto je u proslosti, tamo i ostavite, da biste mogli da krenete dalje. Emotivna propast koju ste imali porusila je vase nade. Nije vam se dalo da ostvarite nesto cemu ste se nadali. Sada je vreme da idete napred i ada se vase nade ponovo vrate.

Ako do sada niste imali srece u ljubavi, ne znaci da je necete imati tokom ovog meseca. Vazno je samo da zaboravite proslost i da se okrenete sadasnjosti. Vazno je da krenete dalje i okrenete novi list. I sve ce da zavisi od vas i od vase volje koju morate pokazati.

Ako je vasa emotivna propast ostavila traga u vasem srcu, gledajte na to kao na nesto normalno. Nesto sto zivot odnosi i sto donosi, i sto ce nova ljubav da zaleci i ucini zaboravljenim.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 

Novac

Vi niste materijalista ine mislite mnogo onovcu.Danas ga imate, sutra nemate i tako u krug.svesni ste da je novac samopotrosno sredstvo potrebno za opstanak. Sto se novca tice on ce biti zanemarljiv u oidnosu na  ljubav, na rad,na raspolozenja koja zivot namece.

Ako budete vredno radili,imacete dovoljno tokom ovog meseca. A vi ste i realni ipravedni, tako ad ce sve da dodje na svoje.

Zdravlje

Necete se zaliti jer ste zadovoljni, malo svojom urodjenom genetikom, malo licnim doprinosom.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2