Vodolija i Ribe: Ljubav,novac i zdravlje tokom februara!

Vodolija i Ribe: Ljubav,novac i zdravlje tokom februara!

2024-01-23 0 By Admin

Pred vama su odgovori na najacesca pitanja , a to su ljubav, novac, zdravlje! Sta vas ceka tokom februara?

 

VODOLIJA

Ljubav

Tokom februara se sve menja. Vasa osecanja ce vas povesti boljim koracima, ali i novim odlukama. Od vas se ocekuje da budete jako odlucni i da znate sta vam je ciniti. Necete smeti nista da prepustate slucaju. Jednoj ste osobi stali na prvo mesto i za sada vas samo posmatra.

Uskoro se nadajte velikim izjavama ljubavi. Za sada vas samo osmatra i zeli da se izjasnite po pitanju osecanja. Sto se nje tice, vreme je da znate sta planira.U vama vidi svoju iskrenu ljubav i nada se da cete joj uzvratiti istim.

Pokazite da ste  spremni da se udruzite i da se bolje upoznate. Mozda je pravo vreme  da vase emocije krenu ka njoj i njene ka vama. Nemojte da odugovlacite, niti da cekate dalje. Nemojte da krijete osecanja i da se nadate da ce sve da dodje na svoje mesto.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 

Morate biti sirgurni zelite li ljubav te osobe i da li je prihvatate od srca. Ona vas zeli da budete sa njom i da krenete u vezu. I svakako planira da svoju sudbinu poveze sa vasom sudbinom i to zauvek.

Novac

Nece vam biti do novca, ali ga necete ni imati na pretek. Svesni ste da morate i raditi i zaradjivati,kako god da je. Necete bas biti odusevljeni, ali ce se vasi izdaci smanjiti.Od sada cete morati racionalno sa parama.

Zdravlje

Obratite paznju na svoje ceste glavobolje kako biste znali sta se desava. Okrenite se krugu prijatelja, i vise se drzite kako biste znali da je od nervoze.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2