U narednim danima:Vage ce se kajati,Rakovi  tuzni,a evo ko ce blistati od srece…

U narednim danima:Vage ce se kajati,Rakovi tuzni,a evo ko ce blistati od srece…

2024-01-24 0 By Admin

Do sredine narednog meseca  neki ce se kajati, neki biti tuzni, a neki zodijaci ce i blistati od srece!

 

OVAN

U narednim danima sledi period za promene. Pred vama je period radosti i uzivajte u njemu. Od vas se ceka da budete spremni da se odazovete svemu sto vam zivot spremi. Bice tu lepih i prijatnih iznenadjenja na koja niste navikli. I vreme je da znate da ste sve to licno zasluzili.

 

BIK

Od vas se ceka da budete spremni na nove korake. Morate se mnogo truditi i mnogo odricati da biste uspeli. Mnogo cete se ljutiti, ali ako su vam krive odredjene osobe, ne ljutite se na sve oko sebe.

 

BLIZANCI

Slede vam lepa i losa desavanja i kod vas je uvek tako nekako. Zato su i vasa osecanja uvek pomesana, pa vam sledi svega. Malo srece, malo tuge, a sa time i  dobroga i loseg raspolozenja. Dakle, kod vas ce biti promenljivo, ali turbulentno.

 

RAK

Bicete jako tuzni, cak i da se to ne primeti. Sakricete sve svoje tuge i samo cete ih boleti u dubini vase duse. Jedna neuzvracena ljubav nece vam doneti pomirenje kojem ste se nadali.  I upravo zbog toga cete se osecati pretuzno. U narednim danima ce neko nauciti vaznu lekciju.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

LAV

Necete prepoznati sebe u narednim danima sto slede. Postacete vrlo odlucniji i znacete sta vam je ciniti. Konacno cete doneti neke nove poteze i vreme je da znate da ce se pokazati dobrim.

 

DEVICA

Nece vam se nesto znacajnije menjati, ali se radujte novim danima. Svakako da je svaki po necemu drugaciji od prethodnog. Morate se snaci da pokazete neke nove nade i da se usmerite novim koracima.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2