Slede upozorenja zvezda:Ona vaze za svakog zodijaka-pazite sta radite!

Slede upozorenja zvezda:Ona vaze za svakog zodijaka-pazite sta radite!

2024-01-24 0 By Admin

Slede upozorenja zvezda i vaze za svakog zodijaka! Razmotrite ih radi svoga dobra!

OVAN

Upozorenja zvezda idu ka vasem zodijaku.Savetuju vas da ostanete stabilni i ne pokusavate neke nove korake. Jasno vide da u njima ne biste uspeli, pa cekajte neko drugo vreme. Malo dok prodje ova kriza.

 

BIK

Upozorenje zvezda savetuje cutanje i strpljenje. Jasno je da nemate mnogo zivaca, ali cete morati naci nacin. Drzite se osnovnih pravila sto ih podrazumevaju red i rad. Disciplina je svakako nezaobilazan faktor uspeha.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BLIZANCI

Upozorenja zvezda ce na vasu stranu i stranu vaseg boljitka. Stalno ispoljavate  i potrebnu i nepotrebnu nervozu. I za radi svoga dobra, ucinite nesto po pitanju toga. Ne pricajte o problemima, vec o lepim stvarima.

 

RAK

Upozorenja zvezda su da vam nece biti lako, ali vi i niste navikli na bolje. Navikli ste da radite i cutite, ali radi svoga dobra, okrenite list. Vreme je da iskoristite jednu situaciju i da iznesete svoje stavove. Drzite ih i ne odustajite od njih.

 

LAV

Upozorenja zvezda su na putu vaseg izjasnjenja onoj koja vas ceka. Ili se izjasnite da je volite, ili je oslobodite veze koja ne lici na vezu.  Konacno morate nekako postupiti, pa kako god odlucite. U vasem slucaju su samo dve mogucnosti.

 

DEVICA

Upozorenja zvezda su takva da zvezde vec pocinju svoju igru. Niste svesni sta se zbiva i sta je ono sto vas ceka. Sve moze da bude lepo u odredjenim granicama, ali i lose bezgranicno. A sve zavisi od jedne vase odluke.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2