Dani slomljenih srca:Ovom zodijaku bi moglo biti slomljeno srce,jer gubi veru u ljubav!

Dani slomljenih srca:Ovom zodijaku bi moglo biti slomljeno srce,jer gubi veru u ljubav!

2024-01-27 0 By Admin

Ovom zodijaku bi moglo biti slomljeno srce jer gubi veru u ljubav!

 

OVAN

Mogli bi ovo biti dani slomljenih srca, ali ne za vas. Mada gubite veru u ljubav, nemojte da potonete. Ne smete se predati ako vas je ponela neka losa energija. Glavu gore i sve ce biti  kako treba.

 

BIK

Morate da razmisljate drugacije kako ne biste povredili odredjenu osobu. Voli vas, mada vidi sve vase mane i vrline. Ne smete da terate po svome, nego morate biti realni, umesto samo sebicni. Oko vas ima slomljenih srca, ali se trudite da ne bude i njeno srce medju njima.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BLIZANCI

Uglavnom sve planirate unapred, i sta cete i kako! Sada morate da se okrenete  jer nece vam biti sve po planu. Gledajte da vas nista ne omete u najvecem planu od svih. A on ce biti vezan iskljucivo za vas poslovni poduhvat.

 

RAK

Sve vase misli, planovi i zelje, vezane su za jednu osobu. Kako god biste postupili, ona vas ometa, ili vam narusava korake. Ne obraca paznju na vas, misleci samo o sebi. Ovo su dani slomljenih srca i gledajte da i vase ne slomi.

 

LAV

Ako ima srece, onda cete je imati sa odredjenom osobom. Mislite samo o jednoj jedinoj i ona vas za sada ignorise. Morate se potruditi da vas primeti, inace  zalud se nadate sreci. Nadjite nacin kako da je osvojite.

 

DEVICA

Vasa sreca  da vas ne zanimaju tudja misljenja. Da nije tako, vi biste se morali nervirati i ne bi vam bilo pravo. Narednih dana ce vas  nesto da zainteresuje, pa gledajte da sakupite sto vise informacija.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2