Dani slomljenih srca:Ovom zodijaku bi moglo biti slomljeno srce,jer gubi veru u ljubav!

Dani slomljenih srca:Ovom zodijaku bi moglo biti slomljeno srce,jer gubi veru u ljubav!

2024-01-27 0 By Admin

VAGA

Delujete kao neko ko se u sve razume, ali ce vas nesto zbuniti. Bice to otvoreni pogledi jedne osobe, pa cete saznati da je zaljubljena. Ipak ce vam biti cudno jer se druzite, a da niste ni pomislili da je zaljubljena u vas, a ne u nekog drugog.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

SKORPIJA

Imate vec srce koje je imalo svoje lomove i prezivelo dane slomljenih srca. Sada je vreme da dobro pazite i da budete jako oprezni. Vec ste u prilici da se opet zaljubite, ni manje, ni vise, nego ovih dana.

 

STRELAC

Budite odlucni i odgovorni i znajte sta vam je ciniti. Vase nemirno srce ce vas opet vuci i levo i desno. Malo u proslost i ka bivsoj, malo u sadasnjost. Ka onoj sto vam se svidja i istinski se zaljubljujete u nju.

 

JARAC

Vreme odluka je pred vama, pa nemojte da dangubite. Budite svesni da je svaki momenat sansa za nesto. I da su ovi dani sansa da iskoristite sve svoje pokusaje da budete srecni. Bice da je pred vama sansa koju morate iskoristiti.

 

VODOLIJA

Imate dobro srce ali tvrdoglavu narav i to ce se videti na delu. I ma kakvi vam ovi dani bili, gledajte da vase srce ostane celo. Ovo su dani slomljenih srca i najpre ce biti vase slomljeno. Ako ne budete tvrdoglavi, mozete se izvuci iz lose pozicije.

 

RIBE

Pokazite da vas nista ne dotice i da vas niste nece izbaciti iz takta. Pazite, jedna osoba ce to zeleti i cinice sve da to i ucini. Verujte sebi, budite racionalni i smireni. Ne dajte se isprovocirati,  jer ce to moci lako da vam se desi.

Stranice: 1 2