Narednih sedam dana ce biti najlepsi dani ikada u zivotima ovih znakova!

Narednih sedam dana ce biti najlepsi dani ikada u zivotima ovih znakova!

2024-02-06 0 By Admin

VAGA

Sedam dana koji slede donose vam  neke  odlucne poteze. Vreme je da budete  mnogo pametniji i mudro iskoristite jednu situaciju. Zelite nesto, a imacete prednost u odnosu na svog suparnika. Budite vestiji i mudriji i iskoristite svoju sansu koja ce vam se ukazati.

 

SKORPIJA

Niste bas vesti da sakrijete emocije vezane za jednog  strelca. Ipak se ponasate tako odbojno, kao da ste neumoljivi i neodoljivi. Ne cinite to kao da ste vi kaljica, a on samo pion u vasim rukama. Dajte mu sansu  jer vas voli i vreme ce vam ici u korist.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

STRELAC

Vec ste umorni od pokusaja da osvojite jednu lepu skorpiju. Zeli da vam se malo sveti kao da je ona  nesto veliko. Dajte joj sansu jer vas ona zeli malo ispitati  i drzati na testu ispita emocija. Verujte da cete uspeti da se priblizite jedno drugome.  Pustite srca da vas vode.

 

JARAC

Sedam dana koji slede bice veliki ispit osecanja za vas i jednu ribu. Izmedju vas i nje, desava se nesto jako cudno. Mozda ce ovi dani da budu  dani za resenja  i da se priblizite jedno drugome bez ponosa.Ako ste se do sada drzali po strani, vreme je da delujete.

 

VODOLIJA

Vec ste umorni od dokazivanja jednoj osobi da ste hteli drugacije. Sta god  da ste  i mislili i hteli, ispalo je sasvim drugacije. Vase  misli ce morati da se okrenu  na drugu stranu i da krenete  drugim povodom i drugoj osobi.Onoj kojoj necete morati da se dokazujete u svakom danu i svakoga casa.

 

RIBE

Sedam dana ce biti dovoljno da osetite neciju ljubav i da se u nju i uverite. Osecate neku cudnu struju koja vas vuce ka jednom jarcu. Emocije prste i sa njegove strane, ali jos se ponasa skromno. Krije da vas voli, zeleci da mu to pokazete vi prvi, pa pustite srcu na volju.Bice ovo vasih najlepsih sedam dana.

Stranice: 1 2