Ljubav u narednim danima:Jedan znak ocekuje previse,i silno ce se razocarati!

Ljubav u narednim danima:Jedan znak ocekuje previse,i silno ce se razocarati!

2024-02-25 0 By Admin

VAGA

Kule  izgradjene od  vase maste  sa nekim koga volite, nemaju dobar osnov. Verujte da ste suvise nerealni sto se  tice stvarne ljubavi koja bi zazivela. Nesigurni ste da iskoristite sve mogucnosti koje vam se pruzaju i da grizete za svoju srecu sa njim.

 

SKORPIJA

Osecate da vas progoni bolna proslost i vasa bivsa ljubav.Zelite da je  ozivite ponovo i sanjate da se sve opet obnovi. Nemojte se zanositi da ce ikada vise da budete par.Vas dvoje ste nebo i zemlja, i nikada necete biti par. Niste ni bili, samo vas je poneo zanos oboje.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

STRELAC

Zelite jednog jarca u svoju blizinu, i cinite sve da ga osvojite.Verujte da cete se  okrenuti  zelji da samo sa njim gradite kule i svoj licni dvorac.Niste sigurni da cete uspeti, ali cete ipak da  izmamite njegovu ljubav. Naredni dani vam nose novu srecu i ljubav.

 

JARAC

Bicete jedini par sa jednim strelcem kojem ce ovih dana da procveta sreca. Dok se drugi budi lomili i krili suze, vama ce da  krene kao u snovima.  Ponece vas ljubav i istinska sreca  koja ce biti ocigledna  pred svima.

 

VODOLIJA

Ljubav  u narednim danima ne obecava kule i gradove mnogima, pa nece ni vama. Vasa sreca je nesto sto vam uvek izmice, pa ce i sada. Mada se trudite da nadjete nacin da pridjete jednom lavu, uvek vas odbije. I sada ce ignorisati vase prisustvo.

 

RIBE

Ne znate sta vas je  snaslo, niti sta tek predstoji. Necete biti bas odusevljeni onim sto sledi, ali se morate pokazati spremnim da savladate teskoce. Vasa sreca  nece blistati u narednim danima, jer vam osecanja nece biti  uzvracena.

 

Stranice: 1 2