Ponedeljak,utorak,sreda:Nije samo pocetak radne nedelje,vec i pocetak srece ovim znacima!

Ponedeljak,utorak,sreda:Nije samo pocetak radne nedelje,vec i pocetak srece ovim znacima!

2024-02-25 0 By Admin

Ponedeljak, utorak, sreda nisu samo pocetak radne nedelje, vec i pocetak srece nekim znacima!

OVAN

Za vas ovo nece biti samo pocetak radne nedelje, vec i pocetak nove srece. Za vas ce da krene odlicno na vasem radnom polju i vreme je da slavite. Vasa stepenica do uspeha i nije bila tako strma. Uspecete da je predjete lako.

 

BIK

Teracete po svome i povlaciti se u samocu svoga doma. Osecate se usamljeno i nevoljeno, pa morate znati da niste u pravu. Samo ste umislili sebi da ste u zadnjem planu. Ucinite nesto da sami sebe stavite u prvi plan.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BLIZANCI

Konacno se osecate kao osoba kojoj se sve posrecilo. Tako ce i ovi dani da budu dani u nizu kada ce vasa sreca da se nastavi. Krenuce vam sve kako ste planirali, i necete se moci pozaliti. Uzivajte dok traje!

 

RAK

Ne osecate neku posebnu srecu, mada biste mozda mogli. Imate sve uslove za nju, samo da je ne remeti jedna osoba. Kada bi ona htela da ispostuje otvoren razgovor i da se izjasni! Ali za sada to izbegava i tako vam remeti osecaj srece.

 

LAV

Budite strpljivi i pokazite da vam je stalo do nekoga. Ovo su dani za pocetak vase srece. Ta ce se osoba prepoznati sama i vi joj  samo prosledite svoja osecanja. Znajte da vas srce salje napravu adresu.

 

DEVICA

Niko vam se ne moze suprostaviti kada su vasa osecanja u pitanju. Zaljubljeni ste i volite nekoga, i to nikakva cinjenica ne moze promeniti. Ne zelite ni da cujete, kamoli da slusate one koji vas ubedjuju da niste jedno za drugo.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2