Subota,nedelja,ponedeljak:Preokret na bolje, jer se ovim znacima okrece kolo srece!

Subota,nedelja,ponedeljak:Preokret na bolje, jer se ovim znacima okrece kolo srece!

2024-03-22 0 By Admin

Sledi preokret na bolje, jer se ovom zodijaku okrece kolo srece!

OVAN

Malo predaha i malo vise odmora, jedino je sto vam je sada potrebno.Od vas se ocekuje da se posvetite sebi. Mnogo radite u zadnje vreme i vasa situacija nalaze da ucinite neki preokret. Svakako da ce to biti preokret na bolje.

 

BIK

Morate da se nadjete u prilici koja vas zanima i da sami cinite nesto za sebe. Nemojte da ocekujete pomoc od nekih odredjenih osoba. Mada ste do sada mogli da se pouzdate u njihovu pomoc, sada cete morati sami.

 

BLIZANCI

Osecate se vise opusteno,mada ste mnogo i uspeli. Jedno vreme ste trpeli veliki pritisak do sada,i sada je red da se odmorite.Uspeli ste sve vaznije i zato  sada odmorite.  Pokazite jednoj osobi da mora da preuzme svoje obaveze.

 

RAK

Suvise ponosni, malo i tvrdoglavi, necete da pokazete osecanja. Neko vas je jako povredio, i cini to skoro svakodnevno. Neka ovi dani budu oni ,kada cete uciniti veliki preokret u svome zivotu. Okrenite novi list.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

LAV

Ne dozvolite svome suparniku da pomisli da ste ljubomorni i da ga se plasite.Ne motze vas preciniti u poslu,niti na emotivnom polju. Vi i vas uspeh na sve strane, njemu je trn u oku. Vreme je da ga udaljite.

 

DEVICA

Osecate se nedovoljno voljeni, mada nije tako. Vi ste osetljiva osoba, pa vam smetaju i neke sitne reci. Ovo je zivot i vreme je da ga prihvatite sa svim onim sto on nosi.Nije vam tako lose, ali opet ste nedovoljno srecni.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2