Devicu stize karma,Skorpiji novac,Bikovima lepsi dani…

Devicu stize karma,Skorpiji novac,Bikovima lepsi dani…

2024-03-25 0 By Admin

 Stize mnogo toga, pa ce nekima novac, lepsi dani, nova ljubav, ali i karma…

OVAN

Ovo je kao period po vasoj zelji i znaci da ste super. Karma ce vas nagraditi. Bice vam dosta dobro, jos samo da nadjete neke prioritete. Izmedju ostalih zelja, pokazite da idete u pravcu jednog bika. Ohrabrite ga, jer mu se svidjate.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BIK

Slede vam lepsi dani pa cete se i uveriti zasto i zbog koga. Vreme je da vas primeti onaj ko vam se dopada. Jedan ovan ce da vam ulepsa ove dane. Vreme je da vas ohrabri, a vi da mu priznate svoja osecanja.

 

BLIZANCI

Duze vreme se okrecvete oko sebe,jer imate osecaj da vas nekoposmatra. Morate otkriti da li je tro istina,ili vam se samo cini. Otkrijte o cemu se radi. O stvarnom posmatranju nekoga ko vam se dopada, ili o nadi da  nekoga sretnete. Znajte da karma postoji.

 

RAK

Volite nekoga svim srcem, ali vas dele  daljine. Nikako da poveruje u vase reci, misleci da ga samo zelite zavesti. Zato se ponasa daleko i nezainteresovano. Ucinite bas sve da pokazete da vam je u srcu i da ga naterate da vas saslusa.

 

LAV

Pokazite da cete se snaci i znati koje su vam zelje. Imacete ih vise, ali nadjite neke prioritete. Od vas se ocekuje da budete mudri i da znate sta vam je vazno. Neko ceka da se opredelite pogresno, a vi ga nadmudrite.

 

DEVICA

Vreme je da pocnete da se brinete za neke okonosti i prihvatite cinjenice. Mnogo toga vam ne ide u prilog, ali sta da se radi. Zbog toga sto je tako kako je, krivi ste i vi. I sada vas stize karma kojoj ne mozete uteci.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2