Ciganske karte otkrivaju:Bice ostavljenih,ali i zaljubljenih koji ce na ludi kamen!

Ciganske karte otkrivaju:Bice ostavljenih,ali i zaljubljenih koji ce na ludi kamen!

2024-03-26 0 By Admin

VAGA

Mozda vam karte pokazuju put koji cete morati preci. Od vas se ceka da znate sta vam je cilj i da svoje zanimanje otkrijete. To sto vam se desava da vas zanima jedna osoba, ne znaci nista. Morate uciniti sve da sazna da vbam se svidja.

 

SKOROIJA

Budite mnogo odlucniji da pokazete sta osecate. Kako karte otkrivaju, volite jednu osobu i zelite  da joj date srce. I ne slutite da ce vam ponuditi da stanete na ludi kamen i da necete moci da odbijete.

 

STRELAC

Budite jako zadovoljni i pokazite da vam je stalo do jedne osobe. Pred vama je vreme da pokazete sta osecate i da cete se radovati. Nekome morate otkriti da ste zaljubljeni i da ste spremni da se izjasnite.

 

JARAC

Morate da znate sta vam se sprema, ako cete po kartama. Nece vam biti lako da zadrzite suze i da sakrijete svoja povredjena osecanja. Onaj kojeg ste voleli, povredice vas tako da se necete moci smiriti.

 

VODOLIJA

Niko vam nece moci da zameri za ono sto budete osecali. Polako ali sigurno zaljubljujete se u osobu koja vam se dopada. Vreme je za susret dva srca koja ce se odmah sresti i prepoznati u momentu.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

RIBE

Vreme je da se vase tajne otkriju i da pokazete sta vam je ciniti. Osoba koja vas voli, morace da vam se suprostavi sa svojim osecanjima. Niste ni verovali da vas voli, ali ste neko ko ce da otkrije svoja osecanja po svaku cenu.

Stranice: 1 2