Ciganske karte otkrivaju:Bice ostavljenih,ali i zaljubljenih koji ce na ludi kamen!

Ciganske karte otkrivaju:Bice ostavljenih,ali i zaljubljenih koji ce na ludi kamen!

2024-03-26 0 By Admin

 Ciganske karte otkrivaju da ce biti ostavljenih i prevarenih, ali i zaljubljenih koji ce stati na ludi kamen!

OVAN

Kako vam ciganske karte otkrivaju ovo ce biti dani za vasu dusu. Pred vama je period koji morate da se dokazete i da ucinite bas sve za svoju srecu. Nece vam biti lose, vec ce vam sve ici na ruku.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

  BIK

Moracete da smirite svoju nervozu i da pokazete da ste jaci. Kako ciganske karte otkrivaju, bicete dobro razocarani. Nesto vam nece krenuti kako ste se nadali, pa cete biti razocarani  u sve oko sebe.

 

BLIZANCI

Niste spremni da prihvatite stvari koje se desavaju, ali cete morati. Vasa situacija nece biti najbolja, ali ce se znatno popraviti. Vreme je da se pomirite sa situacijom, ma kakva da je. I da cinite sve  da je licno popravite.

 

RAK

Kako karte otkrivaju, imacete iznenadan susret sa bliskim osobama. Niste ni u snu pomislili da cete se sresti. Vasa sreca ce da procveta kada slucajno sretnete osobu koju  ste voleli. I susret  koji ce da ponovo probudi osecanja koja zive.

 

LAV

Neko vredan paznje ce da vam okrene ledja i da vas izda. Nesto tajno ste mu poverili i vasa ce tajna sada biti javna. Osim sto cete se osecati prevarenim, necete  moci da uzmete na zub odredjenu osobu.

 

DEVICA

Ceka vas sreca koja nece biti ravna nicijoj sreci. Vreme je da pokazete da ste srecni i da planirate da je zaprosite. Iznenada cete resiti da stanete na ludi kamen sa svojom voljenom. Nemate predstavu da ce vasa sreca  da bude jos veca.

Nastavak na naslovnoj strani…

Stranice: 1 2