Ovi  znaci ce se sresti i nastaviti tamo gde su stali: Pomirenje posle raskida,jer je ljubav pobedila!

Ovi znaci ce se sresti i nastaviti tamo gde su stali: Pomirenje posle raskida,jer je ljubav pobedila!

2024-03-29 0 By Admin

 

VODOLIJA

Ljubav iz proslosti zapravo nije deo vase proslosti.

To sto vas dvoje niste zajedno ni u kom slucaju ne znaci da su se emocije  u vama ugasile. I vi i druga osoba jednako jako volite, ali i patite. To je jako cista i snazna emocija, ali ono sto moramo da kazemo  jeste da je to i ljubav koja prolazi kroz agoniju. To je zato sto   nailazite na mnogo prepreka. Zivot se sa vama dvoma stalno igra, a mnogi ce se svakako protiviti nastavku vase ljubavne price. No, ono sto moramo da kazemo jeste da nema nimalo sumnje da ce doci do toga jer su vase emocije previse snazne da bi se ta ljubav ugasila.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Poruka koju nosi ovaj tekst jeste da prestanete da marite za tudja  misljenja i da  dozvolite sebi da se izborite za svoju srecu.

Ljubav    izmedju vas je jaca od svega i krajnje je vreme da cutite o tome i da propustate sansu za svoju srecu.

Kada vam se ponovo sretnu putevi,a nema sumnje da ce to biti jako brzo, dozvolite sebi da se prepustite. Da ne marite za tudja misljenja jer je zivot samo jedan.   Nemojte sebi ni u kom  slucaju da uskracujete srecu samo zato  su neki ljudi protiv.

Vas dvoje se iskreno volite, i  ta ljubav nikoga ne ugrozava. Znajte da sve mozete zajedno. Da je vreme da se ponovo drzite za ruke i celom svetu dokazete da ste jaci od svega.

Da je ono sto osecate pravo, a prava ljubav se desi samo jednom i uvek se isplati cuvati je.

Stranice: 1 2