Tarot citanje za april:Evo sta novi mesec donosi tvom znaku!

Tarot citanje za april:Evo sta novi mesec donosi tvom znaku!

2024-03-31 0 By Admin

 VAGA

Ono sto moramo da kazemo jeste da su tek pred vama dani za iznenadjenja. Dakle april bi mogao biti mesec kada cete dobiti sve ono o cemu ste do sada samo mastali. Jedna vodolija je spremna da se boti ne bi li vam svoju ljubav dokazala i pokazala na delu.

 

 SKORPIJA

Doci ce sve na svoje. Dakle,sledi vam mesec za ljubav. Samo je vazno da imate na umu da je u redu da cak budete i sebicni. Vi ste osoba koja je mnogo mislila na druge. Vreme je da se kolo srece okrene i da se i vama dese neke lepe stvari.  Vi prosto morate da znate sta vam treba.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 STRELAC

Ljubav je ono sto vam je na prvom mestu. Dakle samo slusajte svoje srce jer ce ono umeti da prepozna sta je ono sto je za vas najbolje. Moramo da kazemo da dolaze dani za emotivne promene ali da ce sve biti bas onako kako ste zeleli. I na polju karijere mogu da uslede promene.

 

 JARAC

Ono sto moramo da naglasimo jeste da je vazno da znate sta je ono sto zelite. Bice ovo period kada cete morati da donesete neke velike odluke. Jako vam znaci sto je jedan rak uz vas. Svakako da bi ste trebali da mu date priliku. Nemojte obecavati sto niste u stanju da ispunite.

 

 VODOLIJA

Konacno ce doci do promena  u vasem zivotu. Mesec april moze da donese ostvarenje jedne vase velike zelje. Samo nemojte obecavati ono sto niste u stanju da ispunite.  Bitno je da znate da je u redu nekada sebe staviti na prvo mesto. Da to ne znaci da ste sebicni.

 

 RIBE

Sve je napokon doslo na svoje.Imajte na umu da vam sledi mesec za romansu.

Jedan rak je spreman da vam u mesecu koji je pred nama na mnogo nacina dokaze svoje emocije. Svakako da treba da mu date priliku…

Stranice: 1 2