U narednom periodu,zivot ce se poigrati sa ovim znacima-jednom ce doneti ludu srecu!

U narednom periodu,zivot ce se poigrati sa ovim znacima-jednom ce doneti ludu srecu!

2024-04-02 0 By Admin

 LAV

U narednom periodu je bas sve moguce kada ste vi u pitanju. Ali, ono sto moramo da kazemo jeste da je vrlo vazno da ne obecavate ono sto niste u stanju da ispunite.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Ukratko receno, doci ce do toga da se uverite da jedna osoba iz vase blizine prema vama gaji posebne emocije.  Da vas iskreno voli i da skoro da nema toga sto ne bi uradila  za vas. No, ako vam nije stalo, onda to recite jer je sve bolje od toga da nekome date laznu nadu.

Moramo da naglasimo, ako je vase srce slobodno, treba da razmislite o tome da toj osobi date priliku…  Jer, ona ne samo da ce naci nacina da vas osvoji vec je vrlo moguce da ce umeti i da vas usreci.  Sve ostalo je na vama.

 

 RIBE

U periodu koji je pred nama vi cete biti znak koji ce moci da kaze da mu se zivot znacajno promenio.  Nema nimalo sumnje da postoji neko ko prema vama gaji jake emocije i ko je spreman da vam to i dokaze.

Mozda ce doci do pomirenja sa nekim iz proslosti ali prosto receno, vazno je da ucinite bas onako kako vi licno smatrate da treba.  Ako vam nije stalo, znajte da je to u redu. Ali, isto tako, ako niste ravnodusni,  razmislite o tome da toj osobi date jos jednu sansu.

Mozda medju vama postoji ljubav ali uvek imajte na umu da ljubav nije dovoljna. Dvoje mogu da se vole najvise na svetu ali to ne moze biti dovoljno za srecu.  Da bi bila ljubav, oboje morate da date sve od sebe. Da se na neki nacin menjate, da pristanete na kompromise i da se uverite da je zivot ipak samo jedan!  Uzivajte u njemu na pravi nacin i uzmite od njega sve sto vam se nudi. Srece vam nece faliti!

 

Stranice: 1 2