Finansijska dobit stize Bikovima i Blizancu,Devica i Vodolija uzimaju pozajmicu…

Finansijska dobit stize Bikovima i Blizancu,Devica i Vodolija uzimaju pozajmicu…

2024-04-04 Off By Admin

Vreme je da se vidi finansijska strana, pa tako pomoc stize Bikovima i Blizancu, dok ce Device i Vodolije da pozajmljuju…

 

OVAN

Finansijska dobit moze da usledi. Nece vam biti bas onako kako ste navikli, ali nece vam ni biti lose. Vi ste jako snalazljivi, bas zato sto ne brzate nikada. Sa novcem ste racionalni i uvek nastupate mudro. Nece vam biti lose jer se mnogo i trudite.

 

BIK

Vas problem je sto nikada ne razmisljate o sutrasnjem danu, vec samo o onome danas. Bas zato sto niste racionalni,  cesto upadate u nedozvoljene finansijske dugove. Sreca ce ipak da bude na vasoj strani,  jer vam stize finansijska pomoc.

 

BLIZANCI

Ima i za vas neke srece, kako biste rekli vi pred drugima! Imacete neocekivane goste ,i na vasu licnu srecu, naovac. Taman sada kada vam je trebala finansijska pomoc, ona ce se pojaviti u vidu jedne osobe. Samo vas je ona mogla spasiti.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

RAK

Srecom da cete se nekako snaci, mada ste nekim delom i verovali u to. Bice da je ovo za vas  u pravi cas, pa nemojte se zaliti. Taman  kada ste se pitali kako cete da se prenesete do narednog perioda. Po drugi put, vasa novcana sreca.

 

LAV

Budite spremni da vratite jednoj osobi  ono sto ste joj  duzni. Bilo da je to novac koji vam je pazajmila, ili nesto slicno tome. Mozda ste neke stvari smetnuli iz secanja, ali ovih dana ih povratite. Seticete da nekome dugujete.

 

DEVICA

Nesto ce vam biti tako potrebno da necete moci da sebi priustite. Vasa primanja ce biti tako skromna, pa cete morati da  pozajmite. Neko ce vas mozda da iznenadi, ali se snadjite, bez da mu se zalite. Ne morate otkrivati finansijska stanja i da vam treba finansijska pomoc.

Nastavak  na sledecoj strani…

Stranice: 1 2