Bivsa ljubav se tokom maja vraca u zivot ova dva znaka!

Bivsa ljubav se tokom maja vraca u zivot ova dva znaka!

2022-04-22 0 By Admin

VAGA

Vi ste neko ko zna  kako da nadje meru u svemu, pa to i partner mora znati. Necete mu dati da vlada vasim osecanjima, bez obzira kakva je ljubav u srcu. Zelite da jasno znate i sta hocete i sta zelite,  bez obzira  na planove partnera.

 

SKORPIJA

Znacete sta je ono sto zelite u danima koji slede, i ono sto vas vodi napred. Tokom narednih dana cete shvatiti kkva je i kolika vasa ljubav i znati da je obostrana. Onaj kome ste dali srce, bice sve vase , i sada i zauvek. Od vas se ceka  da pokazete osecanja na delu, da bi partner  znao kako da se postavi.

 

STRELAC

Neko ce zeleti da se bori sa vama , i onome sto nosite u srcu i vi i on. Vreme je da se srede  vase zajednicke emocije, jer osecate isto u srcu. I ma kako da osecate ljubav koja vas nosi oboje, vi ste oboje preplaseni  za ono sto sledi. Samo verujte srcima i pustite da vas vodi.

 

JARAC

Posvadjani sa onim koga volite, cutite i patite  svoju bol. Vreme  je da se  srede vase dileme, pa i dileme vase bivse ljubavi. Ma kakvi sukobi bili medju vama, ipak cete se morati pomiriti sa istinom da ste izgubili nesto vredno.Tokom maja, vama se vraca u zivot vasa bivs ljubav!

 

VODOLIJA

Idete iz dana u dan i tako tezite ka svojoj sreci.Stalno trazite  nesto sto ce vas voditi cilju, neku zvezdu, cilj, zelju. Uskoro cete upoznati nekoga ko ce vam biti vase srce i vas zivot. Vreme pred vama su dani koji ce vas okrenuti  u novom smeru. U smeru jedne vage kojom cete biti opcinjeni.

 

RIBE

Necete se radovati kako i ocekujete, ali necete ni plakati.Vreme je da se srede vase nedoumice i da razjasnite neke zablude. Neko vas jako voli i vreme je da se  i vi pokazete sa osecanjem ljubavi. Samo ako pokazete emociju, mozete cekati i da vam se uzvrati.Verujte da hoce tokom meseca dolazeceg leta.

Stranice: 1 2