Do kraja godine:Ovan se zaljubljuje,Bik kaje,Blizanci donose odluke…

Do kraja godine:Ovan se zaljubljuje,Bik kaje,Blizanci donose odluke…

2023-09-02 0 By Admin

 Ovo je horoskop do kraja godine. Neki bitni detalji o tome sta vas ocekuje do decembra…

 

 OVAN

Vi ste znak koji ce zaljubiti. U to nema sumnje. No, cini se da ce biti to ljubav koja ce slomiti vase srce. Sve cete za tu osobu uraditi, ali nazalost njoj nece biti dovoljno. Pokusajte vise da marite za glas svog razuma, to je vrlo vazno.

 

 BIK

Vi cete shvatiti da ste pogresili. Da ste trebali da cuvate ljubav koju  ste imali. Sada je jako kasno, ali ono sto moramo da kazemo jeste da bi ste trebali da naucite lekciju. I da zauvek imate na umu da treba da cenimo one koji nam srecu daruju.

 

 BLIZANCI

Vi cete do kraja godine zeleti da promenite mnogo toga. Da donesete neke vazne odluke, da prosto krenete dalje. Cini se da cete konacno doci u situaciju da shvatite da osoba do koje vam je stalo za vas nije ona prava. Da morate da krenete dalje jer ne zna da vas ceni.

 

RAK

Ljubav ce vama biti na prvom mestu u mesecima do kraja godine. Ovo ce biti polje na kojem ce sve biti bas onako kako zelite. Sve vam je jasnije da vas jedan rak voli iskreno, pa u skladu sa tim, moze se reci da cete dobiti sve ono o cemu ste mastali.

 

 LAV

Odlicno se osecate. Jasno vam je koliko ste voljeni i vama ta ljubav sada daje snagu. Ono sto moramo da naglasimo jeste da dolaze dani kada cete konacno ostvariti svoje zelje i planove do kraja godine. Ovo se pre svega odnosi na posao.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 DEVICA

Vi cete do kraja godine biti fokusirani na sebe. Kao da cete konacno shvatiti da osoba za koju se borite nije ona prava i da vas jednostavno nije vredna. Nema sumnje da ce sreca polako ali sigurno doci u vas zivot.  Device koje su u vezi bi mogle biti zaprosene.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2