Karma dolazi na naplatu:Ove zodijake ce stici kazna sto su vam slomili srce!

Karma dolazi na naplatu:Ove zodijake ce stici kazna sto su vam slomili srce!

2022-11-12 0 By Admin

VAGA

Vrlo je vazno da kazemo da su pred vama dani kada ce se desiti jedna prava ljubav. To je nagrada karme jer ste predugo patili. A osoba koja vas je povredila najvise na svetu ce sada najvise i da pati.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

SKORPIJA

Necete uskoro pronaci osobu koja ce moci da vas usreci onako kako zelite. Zato je za vas bolje da budete sami za sada. Karma vama sprema nesto posebno u vidu jedne osobe koja ce uci u vas zivot nenadano i ocarati vas na prvi pogled.

 

STRELAC

Moramo da kazemo da vama dolaze dani kada ce sve biti moguce.  Samo je vrlo vazno da ni ne pomisljate da se vratite na staze proslosti. Tamo se nista nije promenilo. Moguce je da ce vasa bivsa ljubav pokusati da vam se vrati. Ako u tome uspe, ponovo ce da vas povredi.

 

JARAC

Karma ce svakako stici osobu koja vam je slomila srce. Niko ne ume da voli kao vi,niko se kao vi nije borio, i niko kao vi nije patio. I kao nagrada za sve to stize jedan rak koji ce umeti da vam na delu svoju ljubav dokaze i pokaze. A osoba koja vas je povredila? Njoj ce vasa sreca najteze pasti…

 

VODOLIJA

Moramo da kazemo da nema nimalo sumnje da ce sve doci na svoje. Dakle nemojte brinuti ako ste sada slobodni. Karma za svakoga od nas ima nesto posebno i sprema  nam bas ono sto smo mi drugima dali. Vama sledi sreca.

 

RIBE

Ljubav je ono sto vam je na prvom mestu. Vi vise od svega zelite da vas neko voli i nema bas nimalo sumnje da ce tako i biti. Sledi vam jedan poseban susret u danima koji su pred nama. Karma je ovog puta odlucila da vas nagradi.

Stranice: 1 2