Posledice najludje noci tek stizu u naredna sedamdeset dva sata!

Posledice najludje noci tek stizu u naredna sedamdeset dva sata!

2023-01-02 0 By Admin

VAGA

Posledice svoje neodlucnosti tek cete da vidite u narednih sedamdeset dva sata. Shvaticete da ste zaljubljeni u nekoga kome niste dali  sansu. Vase ce srce da zakuca pri susretu, ali on vam se nece radovati. Ubedite ga da ste spremni da mu se radujete svakog dana.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

SKORPIJA

Vasa  zelja za pomirenjem i dalje je glavna tema vaseg srca. Imate tri dana da nadjete nacin kako da pridjete bivsem. Mora postojati neki nacin, i ucinite sve sto je do vas. Tek kada se pogledate oci u oci, bicete mirni i zadovoljni.

 

STRELAC

Posledice vaseg laskanja u novogosnjoj noci tek ce vas stici. Laskali ste svima i neshvatajuci da ste osvojili necija srca.Neka ste mozda i slomili, ali cete tek videti da je neko slomio i vase.  U naredna tri dana, susret sa nekim ce vas uveriti da ste se zaljubili u njega.

 

JARAC

Vreme je da se pripremite na duel sa jednom osobom.  Verujte da ce vas zateci nespremnog da se upustite u raspravu sa  njom.  Gledajte da odrzite nivo, jer ste zaljubljeni u tu osobu, a ona vas samo zeli isprovocirati. Samo iz razloga da to i otkrije, pa da svoje srce udruzi sa vasim.

 

VODOLIJA

Osecate bes sto se niste proveli kako ste zeleli u ludoj noci. Zeleli ste da vodite glavnu rec kao i obicno i da stvari teku u vasem smeru. Sve se okrenulo protiv vas, pa sad su vase posledice los provod. Za vas ne moze biti losiji, dok se oko vas hvale da im je bilo nezaboravno.

 

RIBE

Niste svesni sta vam se desilo u najludjoj noci, ali vam se cini da ste se zaljubili. Nekog ste sreli i samo vam se taj lik mota pred ocima. Jos se niste sreli, a srce vam salje beznadezne signale. Vreme je da naredne dane cekate  u nadi da cete se sresti. I posledice jednog susreta da ce da donesu novu ljubav u vase srce.

Stranice: 1 2