Ovi znaci su zaljubljeni u prijatelja,ili je njihov prijatelj ludo zaljubljen u njih!

Ovi znaci su zaljubljeni u prijatelja,ili je njihov prijatelj ludo zaljubljen u njih!

2023-01-09 0 By Admin

DEVICA

Vi cete biti jako iznenadjeni u danima koji su pred nama. To je ono sto moramo da kazemo. Doci ce do toga da saznate da vas neko voli. Da itekako postoji neko kome ste vazni, ko o vama misli, kome ste jako vazni i bitni… I to nije bilo ko. To je osoba koja vam je jako bliska. Osoba koju vi nazivate i smatrate svojim prijateljem. Prava  cinjenica je da vi nju nikada niste posmatrali tim ocima. Da vam nikada nije palo na pamet da bi ste sa njom mogli imati bilo sta osim prijateljstva. Ali, srcu se ne moze narediti. Ta osoba vec dugo oseca nesto vise. Ona vec dugo iskreno zeli da ima nesto vise sa vama, i dugo cuti o tome, i dugo to krije.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Ali, samo je pitanje dana kada cete saznati o kome je rec. I zato je bitno da se pripremite.

Ako je vec istina da vi nikada sa njom necete moci da imate nesto vise, onda joj to i recite. Bitno je reci da je to neko ko vam je jako vazan i da vam nece biti lako da joj kazete istinu. No, sve je bolje od toga da joj date laznu nadu, jer bi ste joj tek u tom slucaju slomili srce.

Vreme je za jedan ozbiljan razgovor. A za slucaj da vi vec znate o kome je rec,  mozda bi bilo pametno da vi prvi pokrenete tu temu. Da joj prosto dokazete koliko je volite, na jedan drugaciji, poseban, prijateljski nacin. Time cete joj staviti do znanja da vam je vazna,ali da nema cemu da se nada. I time cete je spreciti da vam kaze sve sto misli, i oseca, i svakako, manje ce je boleti razocarenje da izmedju vas nikada nista emotivno nece postojati.

Stranice: 1 2