U naredna tri dana,ovaj znak ce sresti bivsu ljubav koju jos voli!

U naredna tri dana,ovaj znak ce sresti bivsu ljubav koju jos voli!

2023-01-22 0 By Admin

Naravno da je jako vazno da kazemo da   treba da date sebi vremena da o svemu dobro razmislite. Samo cete u tom slucaju moci da budete sigurni i uvereni u to da cinite pravu stvar. Dalje, ono sto moramo da kazemo, ako ste sada u vezi i ako se sudbina poigra sa vama tako da u vas zivot dovede bivsu ljubav… Nemojte se dvoumiti. Nemojte se vracati na stare staze. Znajte da se tamo nista nije promenilo.

Morate da naucite da cuvate ono sto imate, jer   vi sada mozda i niste svesni toga koliko ste srecni.  Imate kraj sebe osobu koja je iskrena i odana i koja vas voli iznad svega. To je vrlo vazno da kazemo. Ono sto je bilo pre, bilo je, vi ne treba da se vracate na stare staze. Cuvajte ono sto imate i cuvajte svoju sadasnjost. Da je nesto valjalo i sad bi trajalo.

Moramo da kazemo da imamo bitan savet  za rakove koji su u braku:

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Jedna bivsa ljubav vaseg partnera    ce pokusati da ga ponovo osvoji. Naravno  da ce ovo da vas zaboli ali ono sto moramo da kazemo jeste da samo treba da verujete voljenoj osobi. Ljubomora vam nece doneti nista  dobro,osim sanse da izgubite ono do cega vam je stalo.

Nemojte ni u kom slucaju da zaboravite da je kljuc uspeha svake veze samo   kompromis i poverenje. Vi ste voljeni i volite. Nemojte nikome da dozvolite da vam  kroji zivot, i nemojte se plasiti da se prepustite sili koja se zove ljubav!

Stranice: 1 2