Ne mogu da vas zaborave! Ako ste rodjeni u ovim znacima, znajte da vas bivsa ljubav ludo voli!

Ne mogu da vas zaborave! Ako ste rodjeni u ovim znacima, znajte da vas bivsa ljubav ludo voli!

2023-05-24 0 By Admin

 

 VAGA

Imajte na umu da vas bivsa ljubav i dalje voli. Da joj je iskreno stalo, da nema nimalo sumnje da ste vi njena sreca i sve ono sto joj zapravo  treba. Jako je vazno da kazemo da ce doci do iznenadjenja. Da cete vi vrlo brzo saznati da je ta osoba iskrena i da je spremna da se bori za vas.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

No, naravno, bice i onih pripadnika vaseg znaka koji ce ipak odluciti da se ne vracaju na stare staze. Jer, neki od vas su zaista krenuli dalje i nije vam na kraj pameti da prastate nekome ko vas je jednom povredio. Ali, naravno, bice i onih pripadnika vaseg znaka koji ce ovako lepu vest docekati sa odusevljenjem. To je vrlo vazno da kazemo jer mnogo toga tek moze da dodje na svoje.

 

 VODOLIJA

Drage vodolije, vi niste ni svesne koliko ste voljene. Koliko ste  nekome vazni i bitni. Ono sto moramo da kazemo jeste da ce vasa bivsa ljubav na delu da vam dokaze i pokaze svoju ljubav. Da li cete joj dati sansu ili ne, to je ipak samo na vama, ali treba da znate da su njene emocije prema vama iskrene i da joj je iskreno stalo.

Ono sto dalje moramo da kazemo jeste da je izvesno da ce vam ceo mesec jun biti prilika da pocnete ispocetka i da se dese neke lepe promene u vasem zivotu.

Istina je da ce vama biti jako lepo u danima koji su pred nama. Cak i ako ne zelite pomirenje i ako ne mastate o tome… Bice vam lepo jer ce ego i ponos biti naglaseni. Shvatice da se vasa bivsa ljubav kaje sto nije znala da vas ceni dok vas je kraj sebe imala. Konacno slede dani za promene.

Stranice: 1 2