Ovan shvata gde je pogresio,Lav hoce novu sansu,Vodoliji se smesi lep period…

Ovan shvata gde je pogresio,Lav hoce novu sansu,Vodoliji se smesi lep period…

2023-06-08 0 By Admin

VAGA

 Odlicno se osecate, jedan lav je uz vas  i iskreno mu je stalo  do toga da vas usreci.   Vazno je da znate da je zasluzio da mu date sansu jer on ume da voli i da bude primer osobe koja sve cini za ljubav. Vratite mu istom merom. Sve ce u tom slucaju biti u redu i bas kako treba.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 SKORPIJA

   Nemojte odustajati od svojih snova. To je poruka koju ovog puta   imamo za vas. Velike su sanse da cete moci da kazete da ste dobili sve ono do cega vam je stalo u danima pred nama. Samo je vazno da pratite svoje srce jer ono najbolje zna sta je najbolje za vas. Mislite o tome, jer cuda su moguca.

 STRELAC

  Poruka za dane pred nama jeste da slusate svoje srce. Dakle samo budite to sto jeste i  uzviajte u svemu sto dolazi jer sreca moze da vas pogleda onda kada to budete najmanje ocekivali. Vazno je da kazemo da ste neko ko je rodjen da bi voleo i da je vreme da zanemarite sve glasove vaseg razuma i uradite kako nalaze  srce.

 JARAC

 Ljubomora vam je veliki problem i tako ce biti i u danima koji su pred nama, ali ono sto moramo reci jeste da vam je velika greska  sto   ne znate da uzivate u onom sto imate. Jedan rak vam je mnogo vazan, ali i vi ste njemu. Nemojte kvariti tu ljubav i srecu koju vam sada  karma i sudbina poklanjaju.

VODOLIJA

 Konacno ce i za vas doci lepsi dani. I to je ono sto moramo da kazemo. Ali, bitno je da znate da  nista necete dobiti ako na prvo mesto stavite svoj ponos, umesto glasa svog srca. Niste ni srecni koliko vas lepih stvari ceka ukoliko dozvolite sebi da rizikujete sto se emocija tice.
Mislite o tome.

 RIBE

 Ovo ce biti jako lepi dani za vas, i poruka za vas jeste da se fokusirate i u njima uzivate. Nekada moramo da  imamo na umu da je ljubav emocija koja  moze da bude lepa samo ako smo spremni da se iskreno za nju borimo.
 Vreme je da pustite da vas kroz zivot vodi vase srce.

Stranice: 1 2