Ovaj zodijak je u proslosti bio presrecan,i dobice sansu da nastavi gde je stao!

Ovaj zodijak je u proslosti bio presrecan,i dobice sansu da nastavi gde je stao!

2023-06-11 0 By Admin

Vrlo uskoro ce doci do toga da sretnete  tu vasu bivsu ljubav. I kada vam se ponovo sretnu pogledi,vama ce biti jasno koliko je ta ljubav posebna.Da samo kraj te osobe imate ono nesto sto se zove sreca. Da vas samo ona razume, da samo ona ume i zna sa vama. I shvaticete po njenom ponasanju da je i nju dotaklo to sto vas ponovo gleda u oci. No, ona je mnogo patila i cinjenica  je da ce joj trebati jako mnogo vremena pre nego vam da jos jednu sansu. Ona se jako plasi da cete joj ponovo slomiti srce. Da cete  joj ponovo dokazati da niste vredni njene ljubavi.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Zato i morate da se borite i da se menjate,  kao i da joj sve to na delu dokazete. Prava ljubav je vredna i promena, i borbe, i cekanja.  Vase emocije su obostrane i to je izvesno, bas kao i to da ce vam sudbina dati jos jednu sansu. Ali, da bi se to desilo, vi morate da shvatite da ne vredi pricati jedno, a raditi drugo. Ukratko receno, ako  volite iskreno, a volite, onda se iskreno i menjajte.

Samo sa tom osobom mozete da nadjete srecu i smisao zivota. Volite i voljeni ste, i sada sve zavisi od toga koliko cete moci da se borite za ono sto zelite…

Stranice: 1 2