Subota,nedelja i ponedeljak: Sledi najveca ljubav ikada ovom znaku!

Subota,nedelja i ponedeljak: Sledi najveca ljubav ikada ovom znaku!

2023-06-16 0 By Admin

VAGA

U poslu ste, ali se sve nekako snalazite i gurate kako umete, bez icije pomoci.Jeste da ste suvise zauzeti poslom, ali biste mogli i da se malo pocnete druziti. Mozda bas ovih dana mozete biti u lepom i zanimljivom drustvu. Zato se okrenite nekim delom i svom emotivnom polju jer je upraznjeno.

 

SKORPIJA

Samo idete napred i ne osvrcete se za sobom.Niste se zapitali da li lomite necija srca, umesto sto tezite da ispunite svoje srce.  U potrazi za ljubavlju svog zivota, upoznacete i srecu i tugu. I ne razmisljajuci o juce ,hrlicete u novo sutra.A ovih dana ce sve vase  proslosti da isplivaju na povrsinu .Samo razgranicite sta hocete, i do cega vam je stalo!

 

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

STRELAC

Vreme je da pokazete svoju bolju stranu i ostavite najlepsi utisak o sebi ikada.Vreme je da se dese bolje stvari koje vas mogu povesti u nova jutra.Zato gledajte ovih dana da se vase srce smiri kraj jedne osobe.Zelece sa vama novu emotivnu vezu i zasto ne biste pristali? Bar vi nista ne gubite.

 

JARAC

Vase bi srce moglo zakucati jace ovih dana, pa budite oprezni.Ne morate se pitati ni kada, ni zbog koga. Sve ce vam se samo reci, kad dodje trenutak, a bice tokom ova tri dana.Da li je u pitanju neka osoba, ili nesto lepo, ne lupajte svoju lepu glavu. Malo strpljenja i sve ce vam se reci.

 

VODOLIJA

Radujte se  danima pred sobom, jer cete se taman odmoriti za nove radne pocetke.Od vas zavisi vas start, pa gledajte da odmorite i krenete odmorni. Vas radni elan ce vam pomoci da savladate bas sve, sto je pred vama. Zna se da uspesni radni zadaci donose i lepe svotice novcanica.Nadajte se da ce i vama?

 

RIBE

Vreme je da vam se vas rad i vase strpljenje i isplate. Zato ce vam naredni sati biti lepi, bez pritiska i opterecenja, i okoline i obaveza. Moci cete uzivati u lepom drustvu i biti jako rasplozeni. I taman kad budete hteli poci kuci, jedan ce se lik naci na vasem putu niotkud.Nesto prelepo na pomolu, sa najlepsom ikada do sada!

Stranice: 1 2