Horoskop po ciganskim kartama otkriva da li ce se zelje vaseg znaka ostvariti i kada!

Horoskop po ciganskim kartama otkriva da li ce se zelje vaseg znaka ostvariti i kada!

2023-07-08 0 By Admin

VAGA

Moramo da budemo iskreni i da kazemo da je jednom lavu stalo do vas. Ali, isto tako i da kazemo da se vi ponasate pomalo nezahvalno jer ne znate da cuvate tu emociju i tu ljubav. Razmislite o svemu i bice  vam jasno  da cete mozda jednom da se kajete sto niste cuvali tu silnu srecu koja vam je data na dlanu.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 SKORPIJA

Emocije su vam na prvom mestu. Tako ce ostati i u danima koji su pred nama. Mnogo vam znaci sto je jedan lav pored vas i sto je spreman  na sve ne bi li vam to i dokazao.

Cini se da je ovo savrseno vreme da se neke vase zelje ostvare i da vi dodjete do svog cilja. Vreme je da o svemu ipak dobro razmislite.

 

 STRELAC

Samo pazite sta radite. To je poruka koju sada imamo za vas. Mnogo vam je stalo do jednog raka ali moramo da da naglasimo da nije dovoljno nekoga voleti.

Neka vam bude na umu da se prava ljubav desi onda kada se najmanje nadamo. Cuda su moguca.

 

JARAC

Emocije su ono sto vam je sada najvaznije. Druge  zivotne aspekte ste resili ali je  sada ljubav ono sto vam ne ide i ono sto vas na neki nacin lomi. No, polako. Znajte da ce prava osoba doci u vas zivot kada za to bude pravo vreme, a to se jos uvek nije desilo. Morate da cekate da se ostvare vase zelje.

 

 VODOLIJA

Zelje su jedno,mogucnosti drugo. To je ono sto moramo reci. Mnogo vam je stalo do jedne vage ali morate da znate da je osnova svega da ostanete ono sto jeste i da budete ono sto vi hocete,a ne ono sto drugi pokusavaju da naprave od vas. Vasa voljena osoba pokusava da vas promeni. U tome nema srece, to ne moze da opstane.

 

RIBE

Konacno cete moci da kazete da ste srecni. Konacno ce sreca da  se pojavi u vasem zivotu… Moguce je da ce to biti tako sto ce  u njega da useta jedan blizanac koji ce biti spreman bas na sve ne bi li vas usrecio. Nema nimalo sumnje da je moguce da se kolo srece okrene i da ste vi to i zasluzili.

Stranice: 1 2