Skorpija i strelac:Dani do kraja meseca vama donose neocekivano iznenadjenje ali mozda i pravu ljubav!

Skorpija i strelac:Dani do kraja meseca vama donose neocekivano iznenadjenje ali mozda i pravu ljubav!

2023-07-11 0 By Admin

Nema nimalo sumnje da su sada pred skorpijom i strelcem dani kada ce morati da donosu neke odluke ali i da im se zivot promeni. Na bolje, ili gore, to je vec do njih….

 

  SKORPIJA

Vi ste znak kojem slede dani tokom kojih cete moci da se uverite u neciju ljubav. Postoji neko ko vas voli i neko kome ste vazni i dragi. U pitanju je jedna osoba iz vase proslosti koja je na svaki moguci nacin pokusavala da vas preboli, i da krene dalje, ali joj prosto nikada nije poslo za rukom.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

No, dani do kraja jula ce biti dani za pomirenje kada ste vi u pitanju. To, naravno, u slucaju da vam je do te osobe i dalje stalo. Naravno da ne treba nikome da dajete laznu nadu niti da obecavate ono sto niste u stanju da ispunite.

Vrlo je vazno da kazete istinu pa cak i ako znate da vasa istina nekome moze da slomi srce. Sve je bolje od toga da dajete laznu nadu.

Sa druge strane, skorpije koje su sada u vezi bi do kraja jula mogle da se ostvare na polju ljubavi u drugacijem smislu. Mozda nece doci do prosidbe ili do pocetka zajednickog zivota, ali postoji mogucnost da cete saznati da vam sledi potomstvo. To je, naravno, sve zavisno od toga koliko je veza u kojoj ste ozbiljna, i da li je to ono sto  zelite. Istina je da vam se razne mogucnosti nude, a sve ostalo je ipak samo na vama. Razmislite o tome, ovog puta  je sve moguce.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2