Test licnosti! Izaberi magicnu svecu – saznaces istinu o svojoj buducnosti!

Test licnosti! Izaberi magicnu svecu – saznaces istinu o svojoj buducnosti!

2023-07-11 0 By Admin

Ako si izabrao magicnu svecu broj  tri:

Oni koji su izabrali ovu svecu mogu da ocekuju mnogo toga. To je ono sto moramo da naglasimo.Jako vam je stalo do nekoga iz blizine i to je nesto  na sta ste vi dugo cekali ali i sto ste dugo krili. Moguce je da ce doci do iznenadjenja na svim mogucim poljima.  Ali i to da ce ta osoba na delu da vam dokaze sve sto misli i oseca i vro je moguce da cete saznati da ni ona prema vama nije ravnodusna. To je jako vazno.

Moguce je da cete sa njom uploviti u ljubavnu romansu mnogo ranije nego sto mozete i da zamislite. Cinjenica je da ste prosli mnogo toga. Ali vama dolaze dani kada ce ljubav da pokuca na vrata vaseg zivota i da mu da jedan novi i lepsi smisao.   Ono sto moramo reci jeste da je velika  greska ako gledate u proslosti, jer cak da se ta osoba o kojoj mislite vama vrati, znajte da to nije ono sto je vama u ovom trenutku najvaznije… Ni ono sto moze da vas usreci.

 

Ako si izabrao magicnu svecu broj  cetiri:

Vama slede dani kada cete morati da donesete mnogo odluka zeleli vi to ili ne. Ukoliko ste izabrali ovu svecu onda svakako da treba da budete spremni na sve i da ni u kom slucaju ne odustajete od onog sto ste naumili niti od onog sto zelite. Moguce je da ce doci do toga da se uverite da  neko koga smatrate dobrim prijateljem prema vama gaji jake emocije. To ce biti nesto sto ce jako da vas iznenadi. er vama nije nikada palo na pamet da ona moze sa vama  hteti nesto vise od prijateljstva. Sami cete odluciti da li cete joj dati sansu.

Osim promena na polju emocija. Vama slede promene na polju karijere koje vi u ovom trenutku ne mozete cak ni da zamislite… Zivot ima drugacije planove.

 

Stranice: 1 2