Naredna tri dana ispunice srca ovih znakova-sreca je na njihovoj strani!

Naredna tri dana ispunice srca ovih znakova-sreca je na njihovoj strani!

2023-07-21 0 By Admin

Naredna tri dana ispunice srca ovih znakova, jer ce sreca biti na njihovoj strani…

OVAN

Srca ispunjenog nadom kaoi vecina ljudi, bicete i vi ovih dana,tokom sedamdeset dva sata. Zamislili ste nesto i to zelite da se ispuni i da ostvarite po svaku cenu. Vasi planovi su veliki, pa necete moci da uspete  bas sve sto ste planirali, ali ko jos  ispunjava bas sve planove?

 

BIK

Niste neko ko se takmici sa drugima, ali po vasem misljenju je dovoljno vazno sto ucestvujete. Zato se trudite da budete  spremni da odgovorite u datim momentima. Radujete se punoga srca sto vam se ukazuju neke sanse da vam se nadje u blizini jedan rak. Imate li plan kako da iskoristite tu sansu, i da mu pridjete sa izjavom ljubavi?Mozda se neocekivanoispune vasa nadanja!

 

BLIZANCI

Vase emocije ce biti na tapetu ovih dana, pa gledajte da ih prosledite. Nosi vas osecanje zaljubljenosti u jednog neznog raka. Mozda su naredna tri dana prava sansa da to i pokazete.Od vas se ceka da budete spremni da to ucinite jer cete imati priliku da se nadjete u jednom drustvu.

 

RAK

Bicete pozvani u drustvo i odazovite se bez da se pravdate poslom i umorom. Naredna tri dana imate sanse da se sretnete sa jednim blizancem kojem se svidjate. Ova tri dana ce biti dani sto ce spuniti vasa srca jer cete osetiti obostranu simpatiju.Slobodno udjite u vezu!

 

LAV

Vase srce ce zakucati zbog jedne osobe, a susret sa njom ispunice srca nekih drugih osoba. Vase ce ostati prazno jer cete se uveriti da je za vas pogresan izbor. Radi se o osobi koja je avanturista i koja ide iz veze u vezu, ne misleci na tudja slomljena srca.Viste sve suprotno od takve osobe.

 

DEVICA

Zelite da se nadate da ce ovo biti prelepa tri dana i za vas, kao sto su prethodni bili drugima. Neki vasi prijatelji su jako srecni, pa  red  je da se izjednacite sa njima. Nemojte da cekate bas sve da se desava sto i drugima! Vreme je da budete svoji i da pratite sebe. Stvorite sebi priliku da budete lepo raspolozeni i vedri.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2