Kineski horoskop za naredne dane: Astro  za sve znakove – evo ko ce imati srece,a ko para!

Kineski horoskop za naredne dane: Astro za sve znakove – evo ko ce imati srece,a ko para!

2023-08-02 0 By Admin

VAGA

Kineski horoskop za naredne dane vama donosi samo lepe vesti. Sve sto pozelite, vi bi ste lako mogli i da  dobijete. U to nema nimalo sumnje.

Cinili ste dobro uvek kada ste mogli, pomagali drugima, i doslo je vreme da vam se dobro dobrim vrati.

SKORPIJA

Nemojte praviti velike planove jer bi u tom slucaju mogli da se razocarate.

Postoji neko ko je spreman i zeljan da vas prati kroz   zivot. Ako   shvatite na vreme ko je ta osoba  i na neki nacin ucinite prvi korak, znajte da necete zazaliti.   Ta osoba se jako plasi da cete je  odbiti.

STRELAC

Naredni dani ce biti vrlo zanimljivi, ali nazalost ne na onaj lep  nacin.

Moracete da donesete odluke koje ni u kom slucaju nece biti  lake.  Pre svega da odlucite da li da slusate glas svog srca ili razuma. Tek onda ce vam neke stvari biti jasne.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 JARAC

Nemojte se   plasiti  emocija, ni toga da se  zaljubite.   Mozda ste jednom bili povredjeni ali to ni u kom slucaju ne znaci da cete biti ponovo. Uostalom, necete znati na cemu ste ako to ne pokusate. Nekada se  zaista isplati rizikovati.

 VODOLIJA

Ako postoji neko koga volite,onda su naredni dani savrseni za ljubav.   Dakle slusajte glas svog srca i ucinite onako kako vam ono nalaze. Mozemo cak da kazemo  da je ovo savrseno vreme   da se neke vase zelje ostvare. Da se konacno na  polju emocija ostvarite.  

 RIBE

Ljubomora vase voljene osobe vam je veliki problem. Ma koliko da se trudite da joj date do znanja da je volite, njoj to ne dopire do mozga, takav utisak imate.

No,pokusajte da je razumete. Ona vas iznad svega voli i samo ne moze da zamisli da vas izgubi.

Stranice: 1 2