Septembar ce ovim znacima ostati u najlepsem secanju-nisu svesni srece koja ih ceka!

Septembar ce ovim znacima ostati u najlepsem secanju-nisu svesni srece koja ih ceka!

2023-09-04 0 By Admin

 

   SKORPIJA

Vi ste znak kojem je cela ova godina na neki nacin bila teska. Moze se reci da ste ocekivali ali i zasluzili mnogo vise nego sto sada imate. Ali ono sto moramo da kazemo jeste da je prosto cinjenica  da ce tek doci sve na svoje. Istina je da vam sada nije lako ali imajte na umu da cete tek moci da kazete da  su se vase zelje ostvarile.Mesec  septembar ce biti poseban kada ste vi u pitanju. To je ono sto je jasno i izvesno. Sada vam nije lako ali ono sto je jasno jeste da sve moze da se promeni  onda kada to najmanje ocekujete. Vama ce ovaj mesec biti prilika da se uverite da na svetu postoji pravda. Jer, ako je neko patio onda ste to vi, i zato i dolaze sada dani kada ce konacno da vam krene  na svim poljima.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Vama ce septembar biti mesec kada cete pronaci osobu koja vam je sudjena. Mesec kada cete dobiti svu onu srecu koju zelite i koju svakako da zasluzujete. Ono sto moramo da kazemo jeste da ce neke skorpije cak doziveti ljubav na prvi pogled.  Samo od vas zavisi hocete li toj osobi dati sansu. Ali imajte na umu da to sto vam je sada slomljeno srce ne znaci da  nece doci u vas zivot neko ko ce umeti da vas voli na pravi nacin. I da ce opet neko da vam slomi srce i nanese vam bol.

Imajte na umu da ce ovo biti mesec kada ce se konacno okrenuti kolo srece. Kada cete moci da kazete da ste dobili sve o cemu ste mastali. Vreme je za neke nove pobede i nove radosti u vasem zivotu..

Stranice: 1 2