Prestace da pate! U narednih sedam dana, ljubavni zivot ovih znakova se menja!

Prestace da pate! U narednih sedam dana, ljubavni zivot ovih znakova se menja!

2023-09-12 0 By Admin

 

SKORPIJA

Do kraja leta, vama konacno stize sreca. Vi ste znak koji je prolio mnogo suza. Ali, ono sto je najvaznije, znak ste za kojeg su zvezde donele veliku odluku. Da vise ne pate. Jer, skorpije dobro  znaju sta ta rec znaci. Ako je iko prosao kroz tugu i ocaj, onda ste to vi. Vi ste  osobe koje cesto pate jer cine sve za one do kojih im je stalo,a retko vam kada neko uzvrati istom merom…Retko kada imate srece ali ono sto moramo da kazemo jeste da je sada pravo vreme da mislite na sebe. Da se posvetite sebi i uzivate u danima koji su pred nama.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Doci ce do toga da se desi jedan za vas prelep i poseban susret. Uopste nije nemoguce da cete doziveti ljubav na prvi pogled. I posle niza suza i razocarenja konacno cete moci da kazete da ste dobili svu srecu. Konacno, okrece se kolo srece u vasu korist.

Skorpije koje sada pate zbog nekoga iz proslosti mogu ocekivati poziv od te osobe. Vama ce to u prvi mah prijati. Nahranice vam ego. Ali, ujedno cete shvatiti da to nije osoba koja moze da vas usreci. Da to nije osoba do koje vam je stalo, ni osoba koja moze da vas usreci na pravi nacin. Zao nam je sto to moramo da kazemo, ali osoba koja vas je vec jednom povredila moze drugog puta da vas dokrajci. Ne vracajte se na stare staze…

Stranice: 1 2