Devica i Vodolija:Vreme je da zaboravite na ponos i dodjete do svoje srece!

Devica i Vodolija:Vreme je da zaboravite na ponos i dodjete do svoje srece!

2023-09-13 0 By Admin

VODOLIJA!

Kad ponos zakoci ljubav,mnoge ljubavi se gase,taman da su gorele plamenom najiskrenijih osecanja!

Vreme je pred vama kao stvoreno da razmislite malo o sebi,svome zivotu i daljim koracima Vreme je da odredite svoje dalje smernice, da nacinite planove i tacno vidite u kojem smeru idete. Vreme je da znate sta vam je ciniti i sta vam je najvaznije.

Mnogo ste radili i jos ste u fazi zavrsnice svojih obaveza. Ostaje vam jos jedno tromesecje do kraja godine, ali ste zadovoljni. Vas rad,red i disciplina su napredovali, pa sa njima i vi licno kao radnik.Sa nijima ce napredovati i vas novcanik jer cete zaradjivati vrlo lepo. Cak i vise nego ste mislili da cete moci.

 

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Tako cete zaokruziti svoje obaveze i  kuci i na radnom mestu. I svuda ste zadovoljni, samo niste sa sobom i svojim licnim emotivnim zivotom. Volite jednu devicu sa kojom ste ranije imali neki konflikt i niste se sporazumeli.  Pali ste pod nemili uticaj zvezda koji je bio los. Sve se odrazilo na vas los splet okolnosti  i uticaj na neslaganje koje je izazvala jedna tema.

Povuki  ste na jednu, partner na drugu stranu i vreme je da se zna  da vas je to posvadjalo.Niste daleko, ali ste udaljeni. Ponasate se kao da se ne znate a uprkos svemu, volite se.Konacno cete oboje morati da shvatite da je vas ponos, jedina kocnica vasoj sreci. I u ime lepe ljubavi i srecnih dana, vreme da pogazite ponos. I da opet krenete od pocetka svoje srece i ponovo budete skupa i srecni.

Stranice: 1 2