Astro prognoza za narednih 12. meseci:Evo ko ce biti na udaru sudbine!

Astro prognoza za narednih 12. meseci:Evo ko ce biti na udaru sudbine!

2023-09-20 0 By Admin

VAGA

Vas asto vam govori da ste spremni da se pomirite sa svojim licnim dvoumljenjem. Mozete to samo neko vreme ali necete moci dugo. Zato cete morati da budete mnogo sigurniji u odlukama. Imate godinu dana da postanete zreliji, pametniji i odlucniji.

 

SKORPIJA

Mozda ce vas posao i dalje da ide ludjackim tempom, ali cete imati  velike izdatke. Tek cete se uveriti da  se novac tesko zaradi, a prelako potrosi. Ipak se necete zaliti, ali vam nece biti lako. I mada cete raditi uspesno, na emotivnom planu cete biti neuspesni. Uvek vam bude los izbor!

 

STRELAC

Da ste malo jaci poslovno, za vas bi se lepili, jer bi ih vukli vasi novci. Ovako ih samo vama vuce vas neodoljivi sarm. Mozda ce neko vas sarm i lepotu da sabere u svoje poene i da iskoristi samo za sebe. Neko ce vas vezati uz sebe, pa cete jedno drugome biti uzlazna putanja uspeha.

 

JARAC

Vas  osecaj da ste naivni, samo je u mislima drugih. Vi tako delujete ali niste naivni, nego znate da cesto date pogresan utisak. Neka ce vas osoba hteti u svoje srce, a vi joj uzvratite jer cete osetiti ljubav.Astro vam govori da ce to biti ljubav vaseg zivota.

 

VODOLIJA

Ne znate kako da savladate umor koji vas je pratio do sada.Bice daleko bolje do sledece godine koja ce poceti super.Tokom nje pratice vas velika sreca, jer ce sve stvari da idu u vasu korist. Vase obaveze ce biti obimne, ali vrednima nista nije tesko.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

RIBE

Da ste malo slabiji, ne biste izdrzali udar sudbine. Vasa je sreca pa ste jaka licnost, pa ce sve da vam bude kako treba.Iza vas ce ostati teski dani i nemili trenuci, ali ce vam sve biti kako treba.  Nece vam ici sve kako ste zasluzili, ali cete se izboriti svojom jacinom licnosti. I snagom svoje ljubavi na pomolu.

Stranice: 1 2