Najtacniji ljubavni horoskop za naredne dve sedmice!

Najtacniji ljubavni horoskop za naredne dve sedmice!

2023-09-21 0 By Admin

VAGA

Dve naredne sedmice ce za vas biti dani velikih odluka. Od vas se ceka da budete   spremni za nove korake  i da znate kako da postupite. Vasa ljubav ce doci u raskorak sa vasim dilemama, ali ce svakako morati da pobedi.

 

SKORPIJA

Vreme je pred vama da znate tacno sta zelite i sta biste mogli. Vreme je da odredite cilj koji do sada niste stavljali u prvi plan.Od vas se ceka da  imate prioritete koje cete izneti partneru. Ali svakako morate odvojiti vaznije od manje vaznih.I krenuti u njihovu realizaciju.

 

STRELAC

Za  oko ce vam zapeti jedno nasmejano lice i dva topla oka. Necete cekati dugo, nego cete odmah da se bacite u fazu osvajanja. Ona ce da oboji vase  naredne dane i vas emotivni svet. Vreme je da budete sarmer kao i uvek i probate da osvojite njenu paznju i puno interesovanje.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

JARAC

I ne slutite da vam naredne dve  sedmice donose manje lepe stvari. Mali emotivni lomovi proizvesce tugu u vasem srcu. Moracete da odvojite srce od razuma i da znate sta je najbitnije za vas. Mada ce vase srce da tera  na jednu stranu, razum ce da vas opominje da se ne igrate vatrom.

 

VODOLIJA

Osecate se neispunjeno jer neko gazi vase  dostojanstvo. Vi ste se  naucili da uzivate autoritet i da svojevoljno donosite odluke. U nekima ste bili nepokolebljivi, ali sada  se osecate da gubite tlo pod nogama. Vreme je da povratite dostojanstvo, ili partneru priznate  da je pobedio.

 

RIBE

Imali ste dve prilike da iskoristite, ali niste ni jednu. Verujte da vam se nece pruziti takva prilika  kakve ste propustili. Srce vam je kucalo za jednu vagu, ali dok ste smogli snage, ona se predomislila. Mozda cete uskoro imati sansu da  popravite stvari.  Bice ovo poslednja sansa od iste osobe.

Stranice: 1 2