Ovan ce ostvariti svoje snove,Blizancima slede lepsi dani,a ovom znaku ce neko slomiti srce…

Ovan ce ostvariti svoje snove,Blizancima slede lepsi dani,a ovom znaku ce neko slomiti srce…

2023-09-21 0 By Admin

BLIZANCI

Vi ste znak koji je sada mozda izgubio veru u bolje sutra. Cini se da ste patili kao niko na svetu, ali sada vama zaista dolazi jedan lepsi period. Ono sto mozemo da kazemo jeste da ce vama u zivot da se vrati jedna osoba do koje vam je jako stalo. Da su velike sanse da je u pitanju neka bivsa ljubav. Zaista nije vazno ko je od vas dvoje napravio gresku. Nije vazno ni ko ce preci preko ponosa, vazno je samo to da je ljubav medju vama jaka i snazna. Da nije ta ljubav mogla da iscezne i da je ono sto je medju vama iskreno i trajno.

Nema sumnje da vam sledi novi pocetak,samo sto cete  shvatiti da ovog puta oboje morate da radite na tome da sacuvate to sto imate. Vasa ljubav bi zaista mogla da pobedi svaku prepreku i to je ono sto vi morate da znate.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

VODOLIJA

Naredni period vama nece biti lak.

Moze se reci da ce doci do toga da vidite pravo lice nekoga do koga vam je stalo. Velike su sanse da ce vas ta osoba slagati, da ce vam slomiti srce, da ce jednostavno doci do toga da izgubite veru u ljubav. Naravno da vam nece biti lako. Cak i ako to nije emotivni partner vec prosto osoba iz vase blizine, prijatelj, kolega, clan porodice, vama ce srce biti slomljeno. A kako i ne bi bilo kada je izvesno da postoji neko za koga ste sve uradili. A ta osoba ne samo da nije znala da vas cuva vec se usudila i da vas izda i razocara….

Stranice: 1 2