Ovan i Bik:Pred vama je sedam dana za susret srodne duse!

Ovan i Bik:Pred vama je sedam dana za susret srodne duse!

2023-09-22 0 By Admin

Pred vama je sedam dana za susret srodne duse!

OVAN

Previse ste zagazili u obaveze i sada ne mozete postici sve. Sedam dana je malo vremena za obim posla koji vas ceka. Svesni ste da obaveze ne smete zanemariti. Jasno da oni sto dele obaveze sa vama, ne smeju da se izvlace. Ipak to cine i ne smete im precutati da ste ih procitali. Ne bi vam bilo prvi put da radite ono sto vas se ne tice i sto nije vase zaduzenje.Ali samo da se zna, ne date se praviti glupim, jer to niste!

Ipak se necete libiti da se trudite i da vredno radite sedam dana. Odradicete i svoj deo posla, pa cak i vasih kolega. Pokazite da cete se nekako snaci, ma kako bilo tesko, i nepravedno. Zelite samo da sve bude u korist vaseg rada i ne na stetu, pa zato cete i ciniti sve sto je do vas. Naci cete vreme da se vidi  koga treba komentarisati i konacno eleminisati. Ne mora za ovih sedam dana,moze i kasnije.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Tako ce vas posao da tece dosta dobro i nesmetano, jer cete resiti probleme tek kasnije.Cisto da se zna da necete nikome ostati duzni.  Ako ste do sada cutali, ne bar vise necete dozvoliti nikome da vas omalovazava. I tome cete uciniti kraj i u novo poglavlje uci dostojanstveno, znajuci da zasluzujete sve pohvale.

I dok trpite neke svakodnevne korake koji nisu ni laki, ni prijatni, desice vam se cudo! Cudo za samosedam dana ,zvanonova ljubav i srodna dusa. Srescete osobu koja ce vas ocarati i jednostavno ostaviti bez teksta. Kada vam se sretnu pogledi, bice kao da se znate godinama i bicete potpuno ocarani. U momentu cete prepoznati svoju srodnu dusu i znati da je to osoba kakvu ste trazili celoga zivota.

Bas ona o kojoj ste sanjarili, verujuci da vam se takav san nikada nece moci ostvariti.A vama ce biti ostvaren za samo sedam dana…

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2