Ovi zodijaci sada pate jer im se ne javlja bivsa ljubav,ali stize ta poruka!

Ovi zodijaci sada pate jer im se ne javlja bivsa ljubav,ali stize ta poruka!

2023-10-04 0 By Admin

VODOLIJA

Moramo da kazemo da nema nimalo sumnje da ste vi voljeni. Da vi zapravo imate nekoga ko je spreman da vam na delu dokaze i pokaze svoju ljubav. Ali, cinjenica je da se ubrajate u one znakove koji pate. Zasto? Jer, osoba koju volite nije ona osoba koja voli vas.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

To nije obostrana emocija. U vasem srcu svakako da postoji neko do koga vam je stalo, i neko cijem se pozivu nadate. Imajte na umu da ce svakako da se desi i taj susret. Da cete saznati vrlo brzo da ipak emocije nisu samo sa vase strane. Da i ta osoba oseca isto, i da i ona pokusava da zaboravi, da krene dalje, iako to nije moguce. Morate da imate na umu da cete u danima koji su pred nama konacno dobiti priliku da se uverite da vas ta osoba voli. I da, ako joj date priliku, ona bi mogla da vas voli na jedan poseban, do sada vama nepoznat nacin. Istina je da mozda sada mislite da vama cak nije ni sudjeno da budete srecni. Ali, sledi poruka koja menja sve i koja vam vraca osmeh na lice.

Sada se ubrajate u znakove koji sada pate,ali je samo pitanje dana kada ce to da se promeni. Nece vama faliti srece, ali morate da znate da je vazno da cinite onako kako vam nalaze vase srce!

Stranice: 1 2