Rak i Lav:Svako ima svojih pet minuta srece, a vasi dani srece su na pomolu!

Rak i Lav:Svako ima svojih pet minuta srece, a vasi dani srece su na pomolu!

2023-10-12 0 By Admin

LAV

Kazu da svako doceka svojih pet minuta u bilo cemu, a vama slede dani srece na ljubavnom planu!

Mada ste kralj medju zodijacima, mogli biste biti kralj medju ljudima.I to bas kralj medju  onima koje vam se svidjaju i za koje cete dati sve. Osim sto vas cekaju dani srece, ne slutite da ce to biti dani srece na emotivnom planu.Svesni ste jako lepih koraka koje cinite na poslovnom planu. Uspeh koji sledi zaradili ste postenim radom, i vise necete nikome  da se pravdate.Oni koji ne veruju, tek ce se uveriti.

Verovali ste dok radite da ce nastupiti i vasi dani srece.Vreme je da se  sada i dese i da vam se konacno pocnu ostvarivati zelje na emotivnom planu.Posto ste vredni i sposobni, zaradili ste da se vasa sreca kompletira.Tek ce se ostvariti kada vam se  priblizi jedna osoba.Kada budete skupa u vezi i srcem uz srce.To podrazumeva takvu ljubav da ce biti u vasem srcu,a vi u njenom srcu.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

U ljubavi ste kralj nad kraljevima, jer volite do neba.Tolerantni ste prema partneru i postujete njena misljenja i njenu  slobodu.Ono sto ne prastate je izdaja, bolje receno prevara.Dok ste u vezi, ocekujete posten odnos  kakvog cete se i vi drzati.Tako cete sresti jednu osobu koja ce vam ostati u srcu zauvek.I ona ce vas primiti u svoje srce u jednom momentu.Bice to vreme u kojema ce vasa ljubav da zavlada i da budete srecni. Tek vam slede dani srece.

I ako ste imali neke zablude, one ce nestati .Dileme koje su vas dugo mucile, bice resene. Samo od vas ce zavisiti i vasi koraci i vase dalje nade i planovi. A vi vise nikada necete dozvoliti da budete sami i ostavljeni.Vreme je da se radujete i budete srecni.

Posto kazu da svako ko ceka i doceka svojih pet minuta, i vi cete ih docekati. Dani srece na pomolu samo sto nisu osvanuli, a vasa ljubav ce postati tema  o kojoj ce se pricati dugo.I bice uzor maladih zaljubljenim parovimakoji ce kopirati vas .

 

Stranice: 1 2