Ponedeljak,utorak,sreda:Prva tri dana u sedmici donece lepe sate i prijatna desavanja ovim znacima!

Ponedeljak,utorak,sreda:Prva tri dana u sedmici donece lepe sate i prijatna desavanja ovim znacima!

2023-10-15 0 By Admin

Prva tri dana u sedmici donece lepe sate  i prijatna desavanja ovim znacima!

 

OVAN

Od vas se ceka da budete spremni da se okrenete novim koracima. Nemojte da cekate lepe sate i neka prijatna desavanja,bez toga. Okrenite se sreci koja vas ceka, ali za koju se morate potruditi. Otvorite srce, i pokazite svoje zelje i svoja osecanja. To je put do srece.

 

BIK

Vreme je da resite sta cete i da se ne zadrzavate u mestu. Odavno ste na slepom koloseku i sada cete imati priliku za bolji kolosek. Stekli ste neka velika i lepa poznastva koja vam mogu koristiti. Samo od vas zavisi da li cete imati lepe stvari i prijatna desavanja.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BLIZANCI

Hteli ste nesto za ove dane, ali cete odustati. Kao da cete proceniti da nece ici lako to sto ste zamislili. Mozda je tako i najbolje, pa sami procenite. Nije vam stalo da cinite uzaludne korake koji vas nece povesti ostvarenju. Ono od cega cete odustati zahteva mnogo planiranja.

 

RAK

Pokusajte da se radujete, ako nista drugo. Makar onako tiho i skriveno kako niko nece primetiti. Probajte da sakrijete od svih ono sto ce vam se desavati u narednim danima. Ceka vas nova i tajna ljubav koju cete oboje sakriti dok ne utvrdite svoja obostrana osecanja.

 

LAV

Vreme je  da se zna da necete popustiti u svojim namerama. Resili ste se na pomirenje sa bivsom i niko vam nece moci da zabrani. Za lepe stvari i prijatna desavanja spremni ste da ucinite sve.A i osecate da cete morati da sve pocnete od nule. Vreme da budete na pocetku srece ponovo.

 

DEVICA

Osecate da vas srce vuce ka jednoj osobi. Ona vas jako voli i spremna je da vam se i posveti.Nadjite nacin da i vi ubedite nju da cete joj biti posveceni. Ako racunate na obostranu paznju, verujte da cete je i imati. Racunajte da ce vasa ljubav biti uzvracena.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2